kaliniliev88 Публикувано 13 Януари, 2015 Share Публикувано 13 Януари, 2015 търся си втори комплект джанти ако някой знае от какъв джип стават да пише,става въпрос за 17 цола Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 13 Януари, 2015 Share Отговорено 13 Януари, 2015 Tърси 6х139,7 ЕТ38 ,вътрешния при главината е 100мм ..Скоро гледах едни за 700лв ги даваше някакъв човек от Плевен мисля че беше обявата,мене ме интересуваше за 1 джанта само ,за резервна ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 16 Януари, 2015 Share Отговорено 16 Януари, 2015 Колега,аз карам с джанти от NISSAN TERANO след 2003 г имат 17 цола джанти ,централния отвор и междуболтовото разстояние пасват на нашите машини,J 7 ET+20,няма да качат никъде и не опират никъде.Джантите ги взех от автоморга за 400 лв ,при положение ,че на много места ми искаха 800,700 с оправданието ,че били 17ки.Бях публикувал тук във форума данни и снимки но нещо не ги намирам.Ако се интересуваш дай скайп и ще ти кача снимки на джантите и колата с тях.По мое мнение джантите са много по хубави от оригиналните на GREAT WALL,но не съм търсил толкова ефект от красотата ,колкото да имам зимен комплект. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 10 Февруари, 2016 Share Отговорено 10 Февруари, 2016 А някой да знае/пробвал,дали 15-ки влизат,без да опират в спирачните апарати,за предните става въпрос.На моя ,като го взема /капариран / ще му сменям концепцията от големи джанти+ малки гуми, на малки джанти + големи гуми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 10 Февруари, 2016 Share Отговорено 10 Февруари, 2016 Зависи от джантите-пробвах стоманени от Тойота и от Нисан. Тойотските опираха, а нисанските, поради по-големия излет, не. Сега,обаче съм с 16-ки и 30-ки гуми Ат. Мисля, че така е добре. Ако има интерес, ще има и снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 11 Февруари, 2016 Share Отговорено 11 Февруари, 2016 Зависи от джантите-пробвах стоманени от Тойота и от Нисан. Тойотските опираха, а нисанските, поради по-големия излет, не. Сега,обаче съм с 16-ки и 30-ки гуми Ат. Мисля, че така е добре. Ако има интерес, ще има и снимки. А 30-те не закачат ли някъде или си го поповдигнал.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 28 Февруари, 2016 Share Отговорено 28 Февруари, 2016 (Редактирано) още не съм го вдигал, че е гаранционен, но и това следва. Вече видях машината на един колега от форума /отдавна не е влизал, диването му с диване/ като по негови думи лифта е боди и е 5см. Уникално изглежда и сега не мога да спя. Сега съм с 30" АТ дайнапро /да не се приема като реклама/. Пробвах и 31", но опират съвсем леко по пластмасовите престилки /черните/ и това е само поради формата на престилките. Нужни са едни 4-5 мм за да не опират и това е лесно постижимо. Но за протокола - това е с джанти 16" ЕТ28, та ако ЕТ е 38 може и да опират по-малко или изобщо да няма проблем. /от днес има и снимки в темата със снимките/ Редактирано 28 Февруари, 2016 от JI_GIT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 29 Февруари, 2016 Share Отговорено 29 Февруари, 2016 А къде е раздела,купува-продава,че не го намирам.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 1 Март, 2016 Share Отговорено 1 Март, 2016 А къде е раздела,купува-продава,че не го намирам.... Достъп до разделите "Купува" и "Продава" се получава при поне 25 мнения във форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 22 Март, 2016 Share Отговорено 22 Март, 2016 O K Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 26 Март, 2016 Share Отговорено 26 Март, 2016 търся си втори комплект джанти ако някой знае от какъв джип стават да пише,става въпрос за 17 цола Намери ли. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts