st.videv Публикувано 9 Октомври, 2014 Share Публикувано 9 Октомври, 2014 (Редактирано) Колеги, не мога да разбера, защо тримата админи на почивка ми търсят грешки. Дали съм писал с главни букви, дали сам черпел с "Видевка лух", дали пък заради мен не валял "червен сняг" може би се дразнят, че никога не съм бил послушен.... и съм казвал, че това е техен частен форум. Не знам, те ме наричат с имена, дето не съм ги регистрирал във форума. Това е от 6-7 месеца и ме накара пък и нарочно да ги дразня-за мен е гордост, единствения с 6 наказания. Колеги вярно частен е форума- четат ни и лични те съобщенията - единия се издаде днеска, но без нас, няма да има форум. Прав бе Емо Родев миналата година- ще си направя сам форум...ЕИИ капиталисти в мрежата този форум е за нас иначе сами ще си пишете " любовни " писма, явно това искате. Чакам или да подадете ръка и да не се правите на "голяма работа " и заедно на правим форума и то интересен- защото сега е скучен или да ме изхвърлите..Бат ви st.videv щото нито- сте ми на акъла, нито на образованието нито на......годините с опит. Чакам изгонване иначе на лични или на е-майла мерки да заздравим този форум и от частен да го направим интересен.. Ако не го изтъркат това, колеги имате думата-това е най-важния въпрос в момента иначе любовни писма с гордост , че имате такъв форум ваш -до баба ви от Каспичан. Значи този текст го пращам на поне 30 човека и пак казвам подайте ръка на нас Вашите слуги щото ние ви правим форума. Казвам го за 15 ти път/това най- ви дразни/ вие не карате колите на Греат уол и не ги познавате- познаваме ги ние...... пеша с главни букви пак повод за п-тото наказание- ТОВА МИ Е ПОСЛЕДНАТА ТЕМА И ПОСТ ДО КЪТО НЕ ПОЛУЧА ИСТИНСКО УВЕРЕНИЕ ОТ АДМИНИТЕ, ЧЕ ЩЕ ПРАВИМ ФОРУМ...ДРУГОТО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, КАТО ЗАВОДА В ГОРНИ ЛОМ-ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ. КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ПРОТИВ МЕН.... Живи и здрави беше ми приятно да си комуникирам с 90% от хората и да пия Видевка лух на Косово с такива , като Петерс, Ванката и всички.. Редактирано 9 Октомври, 2014 от st.videv 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Колега st.videv, не сте Вие единственият потребител с акъл и образование в този форум, обаче сте единственият, който се прави на клоун. Щом не Ви допада компанията тук, намерете си друга, без да цвъкате "мъдрости" по форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Дами и господа, чрез системни нарушения на правилата st.videv успя да събере точки за едноседмична почивка от форума. Да му е честито! Коментар ще направя само по едно - четем ви личните съобщения, точно толкова колкото ви подслушваме телефоните, следим кога си сменяте гумите на автомобила, колко сол дневно приемате и каква бира предпочитате. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 О, боже... Написах на Видев, който във всяка тема обяснява как ще черпи с домашната си ракия, да го прави само на лични съобщения, вместо да спами. Но този мой неуместен намек бе заради изказването на Видев, че няма да сподели как си е решил проблема с колата, освен на лични съобщения. Ироничното е, че Видев не иска да допринесе с никаква полезна информация. Но е готов да се изкаже във всяка тема, че ще черпи с домашна ракия Никога не съм си позволил да чета на някой съобщенията. Бих го направил само с причина (оплаквания, че някой потребител праща спам на лични съобщения). Но един съвет от мен - ако някой има притеснение, че могат да му прочетат съобщенията - да не пише. Всяка комуникация в интернет може да бъде прочетена от хората с достъп до сървърите на системата. Това от своя страна важи и за СМС-ите по мобилните оператори. Първият му бан бе доста закъснял. Следващият ще е бърз и дълъг. Ако се стигне до трети, той ще е и последен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 26 Октомври, 2014 Share Отговорено 26 Октомври, 2014 Преди повече от 10 години създадох един авто форум. Администрирах го 7 години и всички ми се качваха на главата. Разгорещените теми излизаха много често от добрия тон и нищо не помагаше. Зарязах ги дадох права на 10 модератора, като на всеки завещах по един раздел и ги зарязах. Форума още работи. Нито админите нито потребителите на българските форуми се държат подобаващо. Админите са като цербери а потребителите като лумпени. Всички си мерят (нещо) а технически грамотните хора отказват да пишат стойностни мнения защото винаги има някой пишман разбирач да ги нахрани. К'во толкова делите и защо не сте по търпеливи? Всички сме тук заради марката Great Wall на който не му изнася да си ходи а админите много добре значт, че подобен форум се създава за 15 минути и за около месец се пълни при добро желание. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 27 Октомври, 2014 Share Отговорено 27 Октомври, 2014 (Редактирано) Не прави и добро впечатление администраторите да са анонимни с никове, като Говедо Мнение започващо с "Дами и господа ... " написано от Говедо прилича на реплика в комикс. Редактирано 27 Октомври, 2014 от g.genov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 27 Октомври, 2014 Share Отговорено 27 Октомври, 2014 Интересно, а аз да си мисля че е уважително обръщение... Предполагам мога да се науча да използвам "ей", "чшш" или "алоу", но не ми се струва редно. Анонимността на никовете е еднаква за всички, изключено е да принудим някой (модератор или редови член на форума) да декларира три имена и пр, за тези които желаят - съществува тема. Моят ник е в употреба на различни места от около 2005-та, така и ще остане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 27 Октомври, 2014 Share Отговорено 27 Октомври, 2014 С една разлика, че администратора на този форум има достъп до информация, която може да разкрие анонимността на всеки потребител. Парадоксално на това самия той държи да остане анонимен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Говедо Отговорено 27 Октомври, 2014 Share Отговорено 27 Октомври, 2014 Нима? Информацията която всеки потребител предоставя при регистрация е еднаква за всички - е-mail адрес. Това не е лична информация. Достъп до същинската база данни, а от там и евентуално* до лична кореспонденция (която е де-анонимизираща) има само един човек - Админ. А той не е анонимен. Аз от друга страна, нямам и не искам такъв достъп. За отговорностите ми към този форум не е нужен. * за да доказва че няма сестра... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts