Jump to content

Economynews.bg: "Dacia се страхува от Great Wall"


regoslav
 Share

Recommended Posts

Не ми харесва в статията първо, че са писали за някакъв седан (Great Wall C30 ще излезе тепърва края на идната година) и че няма официални цени, като на експото се раздаваха на щанда на Литекс Моторс и Грейт Уоу брошури с цени.

 

Но иначе има логика - фирмите купуват евтини коли с дълга гаранция (голяма част от продадените Дачии са логани за таксита и служебни цели). Крайният потребител, който иска нова кола от нисък клас пък може да получи от Great Wall много повече за по-малко пари от колкото от другите марки. (включително Voleex C10 и Hover H5). Вярно, Great Wall нямат голямо комби/баничарка, но пък имат Steed 5, който запълва ниша, оставена от Дачия.

 

Единствения начин Great Wall да сбъркат е ако не предоставят добро качество, като за сега впечатленията са други по обратна връзка от хора, които карат такива автомобили в Австралия, Русия и като цяло Южна Америка, където има пазар.

Link to comment
Share on other sites

Нека, хубаво е да има конкуренция ... така и едните и другите ще се борят за вниманието на клиента и тогава наистина човек ще има избор ... и той ще се определя не само от цената, но и от качеството!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...