fenn Публикувано 10 Юли, 2013 Share Публикувано 10 Юли, 2013 Здравейте, решихме и ние да си вземем Волексче, но голямата ни дилема е за цвета на купето - светъл или черен да е. Май повече ни харесва светлия, но се притесняваме дали няма де се омърля бързо, защото сме с две деца, които всеки ден ще водим и прибираме от градина и училище. Моля, собствениците на колички със светъл салон да споделят опит дали много им личи вътре мръсотийката и изобщо всякакви мнения по темата приемам : ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 10 Юли, 2013 Share Отговорено 10 Юли, 2013 Колега правилен избор за автомобила,за салона какво да ти кажа,това си е въпрос на вкус.Ако е светъл знай,че с тези деца ще се изцапа,при мен джипа е с черен салон и е кожа.Аз лично бих разгледал какъв цвят на салона предлагат и бих го обсъдил,ако питаш моята половинка тя предпочита тъмен,и някой ден като реша да и взема Волекс ще с тъмен салон.Успех и чакам в скоро време да се похвалиш с новата придобивка и да покажеш снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 11 Юли, 2013 Share Отговорено 11 Юли, 2013 Щом ще се возят деца, по-удачно би било салонът да е светъл, според мен. Що се отнася до цапането и чистенето, то черната тапицерия също много лесно се цапа, даже прахолякът повече си личи. За почистването има достатъчно добри съвременни средства, така че не е проблем изобщо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 За мен лично няма въпрос - тъмен със сигурност. На светлия няма да му смогна по никакъв начин с чистенето. Предпочитам тъмния да избелее с времето отколкото светлия да го чистя след всяко сядане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 На жена ми Волекса е със светъл салон. Караме малката в него. То са солети, Орео, вафли, шоколади.......не се е изцапал до сега. А и колегата по-горе каза - има вече достатъчно качествени препарати. Иначе ние сме с два волекса - единия е с черен салон, другия както вече споменах - светъл. Определено светлия е по-фешън като визия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 12 Юли, 2013 Share Отговорено 12 Юли, 2013 Да, и аз съм съгласен, че светлия е по-красив... И по-малко ще се нагрява от слънцето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fenn Отговорено 15 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 15 Юли, 2013 Колеги, благодаря за мненията. Жалко само, че не се включи някой със светъл салон, който е изкарал есенно-зимния сезон, да каже как са нещата. Ние ще умуваме още малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 15 Юли, 2013 Share Отговорено 15 Юли, 2013 (Редактирано) Здравей, аз съм със светъл кожен салон на Hovar-a и с дете на задната седалка,кара го жената............ абе пълна хармония,жената разлива сокове по предните и задни седалки ,детето маже с шоколад и ръси бонбон и зрънчо на всякъде. Но така се вижда всичко доста на време и се почиства добре и бързо мокри кърпички за кожа или пръскалка и салфетка. Единственото кофти нещо e светлия праг на вратите много бързо се цапа и захабява при кално време и чистенето е много трудно с много търкане, това за светлия кожен салон на Hover-a. Имаме и Golf-4 99г с светъл салон от плат ,прахме го като го взехме педи 5-6години за 2 години жената го разкраси никва отговорност към колата ,после го изпрах когато се роди дъщерята,пак никва отговорност до миналата година хиляди петна по седалките,но пак го изпрахме и сега я инспектирам по често и нещата са добре почиства се по често колата и няма проблеми салона е като нов,мокета на земята също е светъл и той е като нов с оригинални мокетни стелки само при шофьорското място вече не е толкова пухкав мокета,но да не забравяме че е вече на 14години.Така ,че аз съм 100% за светлия салон и винаги ще си търся кола с светъл салон не ме плаши!!! За пример ако разсипеш плодов сок на светъл салон ,или на светъл салон с допълнителен калъф -тапицерия, или на тъмен салон ,или на тъмен салон с допълнителен калъф петното си е петно,ако го изчистиш от едно от изброените места по някакъв начин ще го изчистиш на всичките по същия начин. Така че всичко е въпрос на вкус. Ще кача и снимки ,само че няма само на салона,ако остане врме утре ще го снимам да добиеш педстаа за 14годищен светал салон! Редактирано 15 Юли, 2013 от Niki.A. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts