Jump to content

Създаване на Клуб Great Wall България


Recommended Posts

В последните дни се проведе задълбочена дискусия по въпроси за отстъпки за гориво, сервизи, авточасти, различни мероприятия и т.н.

 

Според направените изказвания решението на тези въпроси е създаването на Клуб Great Wall България или както се реши да се казва.

 

Идеята за разделяне на форума от клуба, е че форума е създаден за да е независим. За да има партньорства с вносители на автомобили и други търговски дружества не влизащи в рамките на политиката на форума е необходимо да се подходи под друг начин.

 

Съгласен съм с мнението на администраторите, че подобни практики могат да доведат до зависимост на форума, което е заложено при самото му създаване да не се допуска.

 

В тази тема могат да се дават предложение, които не са съвместими с други вече отворени теми и са свързани с дейността на евентуален клуб.

 

Клуб и форум са различни и взаимно свързани звена и предполагам опита на много хора ще е от ползва.

 

Нека се стремим off-topic в този форум да е максимално малък за да ни е подреден и спретнат и да ни е още по-приятно да си прекарваме времето тук.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Браво Ванка- разкошен си, измъкна ми го от устата.. Така се прави. Ха сега кои ще го изтърка..Значи има форум и клуб към него има пари за тези дето го поддържат,

няма хора във форума ее какво ще поддържате. Изтриите ме и мен, но се съобразявайте с нашето мнение.Клуба ще си има председател и прочие-кой ще е ще се реши..Копирам го и го пращам на всички членове на форума.

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

До утре, колко вода ще изтече- да видим...Престраши се браво Емо,локум на клечка или само клечка.....

Edited by st.videv
Link to comment
Share on other sites

Създаването на клуб по интереси не трябва да е проблем. Договарянето на отстъпки с различни сервизи, дистрибутори на части, консумативи и тн, също не трябва да е проблем (вместо 30% печалба, те ще са готови да правят "едва" 10-20% печалба срещу реклама и допълнителна клиентела). Управлението на такъв клуб е това, което е времеемко. Като гледам как за Софииските срещи ходиме по 4ма човека (когато Ванката не отиде сам), то да накараш хората от цялата страна да се събират от време на време си е мисия.

 

В този ред на мисли очаквам първата национална среща да мине скромно, но от следващата да има далеч повече интерес и съответно по-разумна организация.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...