Jump to content

Защита на картер???


nasko1978
 Share

Recommended Posts

Здравейте колеги!

Поздравям Ви за интерсният форум,който набира скорст и все повече информация.

Бих искал да попитам , някой знае ли ,дали може да се монтират защити на картера,примерно от алуминий или стомана на предлаганите от Great Wall автомобили и дали това е обвързано по някакъв начин с гаранционните условия.Питането ми е свързано с конкретни предложения от фирми,но не знам как стоят нещата с гаранцията.

Поздрави!

Link to comment
Share on other sites

Най-добре се свържи с представителя от който си купил (или от който възнамеряваш да купиш) автомобила си. Ако поставянето изисква модификации на купето (дупчене, рязане, огъване), ще наруши гаранцията му, освен ако изрично не сте се разбрали с представителя за друго.

Link to comment
Share on other sites

Интересувал съм се и имам някаква информация по въпроса.

 

Официално докато колата е в гаранция трябва да се слагат само лицензирани за ЕС компоненти и аксесоари. Това означава че Литекс трябва да лицензират подобни защитни компоненти.

Относно това дали има въобще такова нещо, отговора е Да има. Намирал съм доста в руски сайтове за части за Ховер и не са скъпи изобщо.

 

Дали могат да се слагат, смятам че не е проблем, но не бих го направил докато е в гаранция, защото не знае човек за коя модификация как ще извъртят че има проблем и ще ти откажат гаранция.

 

Малко ми е стара информацията защото съм питал есента миналата година, но едва ли да са лицензирали нещо до момента. Тогава нямаше. Беше налично само пластмаси за Волекс за предната част на колата.

 

Цените в руските сайтове бяха нещо от сорта на около 200 лв. Мога да се поровя да видя по-конкретни. Също така Niki-25 има доста събрана информация за части за Ховер от руснаците.

 

Свържи се с дилърите и питай, но не вярвам да ти кажат нещо по-различно.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Аз попитах и ми отговориха, че няма проблем да ми доставят и монтират оригинални за модела. Сега не се сещам дали цената беше 450 или 700 лв (ще излъжа) но корите които ми предлагаха бяха на три части под цялото купе. Май можеше и само част от тях да си поръчаш при дистрибутора. Проблем няма !

 

Забравих да кажа,че става дума за Ховер 5.

Edited by radioworld
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...