yaniatanasov Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Някой може ли да каже от каква друга кола стават уплатненията на свръзките. Ходих на майстор да завари някоя друга дупка, каза уплатненията са за смяна. Купих едно което уж беше за моята кола но не, трябваше да го преправяме. Но ми трябват още 2 и не знам какво да взема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakatnika Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Взимаш клингерит и режеш нови или има една паста на В...т колкото паста за зъби туба,(ма тя е за запушване на дупки примерно по гърне, тръби), докато е топла тръбата мажеш и после става бетон... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted August 24, 2022 Author Share Posted August 24, 2022 On 8/23/2022 at 5:21 PM, lakatnika said: Взимаш клингерит и режеш нови или има една паста на В...т колкото паста за зъби туба,(ма тя е за запушване на дупки примерно по гърне, тръби), докато е топла тръбата мажеш и после става бетон... Ще го имам предвид, но предпочитам да сложа оригинални, защото тоя клингерит ако не взема правилния няма да върши работа, трябва да е термо устойчив а не всички са такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted September 3, 2022 Author Share Posted September 3, 2022 В крайна сметка намерих майстор който изработва всякакви гарнитури и ми ги направи за 10 мин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts