yaniatanasov Публикувано 23 Август, 2022 Share Публикувано 23 Август, 2022 Някой може ли да каже от каква друга кола стават уплатненията на свръзките. Ходих на майстор да завари някоя друга дупка, каза уплатненията са за смяна. Купих едно което уж беше за моята кола но не, трябваше да го преправяме. Но ми трябват още 2 и не знам какво да взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 23 Август, 2022 Share Отговорено 23 Август, 2022 Взимаш клингерит и режеш нови или има една паста на В...т колкото паста за зъби туба,(ма тя е за запушване на дупки примерно по гърне, тръби), докато е топла тръбата мажеш и после става бетон... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 24 Август, 2022 Автор Share Отговорено 24 Август, 2022 On 8/23/2022 at 5:21 PM, lakatnika said: Взимаш клингерит и режеш нови или има една паста на В...т колкото паста за зъби туба,(ма тя е за запушване на дупки примерно по гърне, тръби), докато е топла тръбата мажеш и после става бетон... Ще го имам предвид, но предпочитам да сложа оригинални, защото тоя клингерит ако не взема правилния няма да върши работа, трябва да е термо устойчив а не всички са такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 3 Септември, 2022 Автор Share Отговорено 3 Септември, 2022 В крайна сметка намерих майстор който изработва всякакви гарнитури и ми ги направи за 10 мин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts