tishkov86 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 имам следния проблем и бих искал ако мога сам да го отстраня понеже нямам време да оставям колата в сервиз.... чува се помпата да работи отбаче от задната дюза не се пуска вода. някой да даде съвет ако може, мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 И при мен го има от днес това нещо. Нямам представа още на какво се дължи това нещо и си мисля, че ми е намаляло нивото на течността. На предното пръска нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP1 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 При мен на Астрата зимно време ми се е случвало същото, но като се затопли се оправя. Може да има и запушване. Долейте си течност може и да се оправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feikot Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Или замръзнала течност.Щом моторчето работи или е запушен маркуча,или няма течност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Повече клоня да е се запушва задната дюза, защото предните си пръскат съвсем норамално, тесността не е замръзвала. Все пак разплитането на задачата(драмата) предстой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-25 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Зависи каква течност сте сипали,аз наскоро взех от Калфланд течност и сипах на моята Тойота и когато е студено на задното стъкло много бавно тръгва,на предното няма проблеми колеги опитайте с различна течност предполагам,че може да се оправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Загадката е разкрита. Количеството на течността е намаляло доста и спря да пръска на задното стъкло. Днес долях от същата течност и веднага взе да пръска. Няма запушване или замръзване. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tishkov86 Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 (edited) Загадката е разкрита. Количеството на течността е намаляло доста и спря да пръска на задното стъкло. Днес долях от същата течност и веднага взе да пръска. Няма запушване или замръзване. Оправи се и при мен, благодаря много. Edited January 14, 2013 by Говедо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts