Zhuliyan92 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Здравейте, Нов собстеник съм на Great Wall Hover 5 Бензин/Газ внос от Италия. (Модел 2010, с първа регистрация Декември 2011г.) Купух го от собственик в Балчик. Малко по-късно ще ви пуска снимки на колата. Имам няколко въпроса относно автомобила. Вече го пробвах в гората и първото нещо което забелязах е, че когато включа 4H лампата светва и предният мост зацепва (При завиване обаче се чуват леки пукания отпред, не знам на какво се дължат. Когато го спря лампата изгася. Обаче когато включа 4L не усещам разлика в държането на колата сравнение с 4H (каръл съм и други джипове и бавните определно се усещат) Имам съмнение, че нещо нее наред там и другото което забелязвам при включени бавни е, че когато пусна само на задно, лампата на таблото не угасва и продължава да си стои запецен и предния дифиренциал, когато загася колата всичко се оправя. Другото нещо което ме инетересува да знам е този модел има ли филтър за купето, защото не успях да го намеря при смяната на филтри и масла за колата. Карам го от около месец и като цяло съм доволен от автомобила, ще видим за напред как ще се държи. Благодаря за отделеното време предварително. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мариян Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Няма филтър на купето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakatnika Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 може да си приспособиш...не е сложно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts