Андреев Отговорено 12 Септември, 2012 Share Отговорено 12 Септември, 2012 Бях срещал из Русе един таксиметров Волекс Ц-10, златист металик, но днес случайно имах възможност да поговоря със собственика му. Разказа, че за осем месеца експлоатация е изминал 27 хил. км. и като цяло е много доволен. Само се е наложило да му сменят акумулатора, заради прекъсната клетка. Карал е и през зимата, в големия сняг, и автомобилът е показал отлична проходимост за русенските зимни условия. За обема на багажника каза, че никога не е имал проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 12 Септември, 2012 Share Отговорено 12 Септември, 2012 А дали е споменал дали го е получил така (златист металик) или го е боядисвал допълнително? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 12 Септември, 2012 Share Отговорено 12 Септември, 2012 А дали е споменал дали го е получил така (златист металик) или го е боядисвал допълнително? Не се сетих да го питам за цвета... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено 12 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 12 Септември, 2012 Бях срещал из Русе един таксиметров Волекс Ц-10, златист металик, но днес случайно имах възможност да поговоря със собственика му. Разказа, че за осем месеца експлоатация е изминал 27 хил. км. и като цяло е много доволен. Само се е наложило да му сменят акумулатора, заради прекъсната клетка. Карал е и през зимата, в големия сняг, и автомобилът е показал отлична проходимост за русенските зимни условия. За обема на багажника каза, че никога не е имал проблем. Ех, ако беше щракнал и една снимчица да го видим... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 12 Септември, 2012 Share Отговорено 12 Септември, 2012 Ех, ако беше щракнал и една снимчица да го видим... Ето я резачката тази вечер на връщане пак я мернах и спрях да я снимам. Човекът го нямаше наблизо, да го питам за цвета, обаче като огледах отблизо хич не ми се вярва да е домашно-боядисана, направо си изглежда оригинална боя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin69 Отговорено 13 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 13 Септември, 2012 Малко ми зеленее, ама щом е минала пред ДАИ..., между другото тази нощ говорихме с един колега и той ми каза, че се е интересувал дали дават Волекс на лизинг за такси и ми каза, че са го отрязали като кисела краставица....кофти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 13 Септември, 2012 Share Отговорено 13 Септември, 2012 Днес имах възможност да питам служител на Литекс Моторс за цвета - този цвят не е фабричен. По негови думи явно си я е боядисал сам или е ползвал фолио - било модерно с фолио да се прави (знам, че по-горе коментираха, че не е разрешено, но може би се прави). Също така казаха, че Voleex C30 и Hover H6 ще са налични към края на годината по магазините. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 4 Октомври, 2012 Share Отговорено 4 Октомври, 2012 Успях днес да поговоря с чорбаджията на таксито-Волекс и наистина, автомобилът е пребоядисан, оригиналният цвят е сребрист металик. Обаче, браво на майсторите, отлично качество! Не успях само да питам, как е положението с гаранцията на боята, щото го извикаха за клиент. Човекът успя да се оплаче малко, но не от автомобила, а от клиентите - някои с пръстени, като хващат да отварят, са поодраскали боята около дръжките. Тогава се сетих, че на един автомобил, който беше изложен в магазина, също имаше подобни драскотини около дръжките, просто ужасно! Явно някой зяпач "се е подписал"! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 5 Октомври, 2012 Share Отговорено 5 Октомври, 2012 (Редактирано) След вчерашната форумна среща имаме подозрения с колегите, че на бялата версия на Волекс бронята отзад е с бяло фолио. Редактирано 5 Октомври, 2012 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts