lakatnika Публикувано 6 Август, 2021 Share Публикувано 6 Август, 2021 Привет,да кажа и аз каква полезна работа свърших покрай смяната на масълцето в двигателя. Качих Китаеца на канала.смених си масълцето и направих обстоен оглед за течове на масла и пр. За щастие такива не бяха открити. Обаче открих доволно количество ръжда на люспи и кори... предимно в задната част по рамата и горните легла на пружините. Свалих ръждата с телена четка и отвертка,намазах с ръждопреобразувател на водна основа (мляко)-/много е добър/ и като изсъхна напръсках с маслото което източих по рано от двигателя (със бояджийския пистолет) Сега Шон отдолу е като Нов. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 7 Август, 2021 Share Отговорено 7 Август, 2021 Нашите и те ръждясват, докато оглеждах когато купих моя, попаднах на доста ръждясали екземпляри. Единият беше много зле, а беше най млад! Но беше вкарат директно от Китай! Може би има значение къде са сглобявани. Моята я взех без да я погледна отдолу, за мой късмет отдолу блестеше като нова, много приятно изненадан. Но имам разни петънца по боята и се чудя как да ги третирам да не вземат да тръгнат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 9 Август, 2021 Автор Share Отговорено 9 Август, 2021 На 7.08.2021 г. at 23:31, yaniatanasov написа: Нашите и те ръждясват, докато оглеждах когато купих моя, попаднах на доста ръждясали екземпляри. Единият беше много зле, а беше най млад! Но беше вкарат директно от Китай! Може би има значение къде са сглобявани. Моята я взех без да я погледна отдолу, за мой късмет отдолу блестеше като нова, много приятно изненадан. Но имам разни петънца по боята и се чудя как да ги третирам да не вземат да тръгнат! Извадил си късмет с ръждата...,ако питаш мен-обработка с ръждопреобразувател и после отгоре мазане с четка с грес. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts