ванкоти Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Здравейте,купих Ховер СЛ година на производство 2009 .Мотора се оказа с ремък което май означава че не е същия като на Ховер H5.Приятел от магазин за части се опита да намери въздушен филтър и се оказа че го дават за този модел,няма го ,и не знаем на какви по масови модели е поставен този двигател.Не ми се мисли какво ще стане като започна да сменям ремъка и т.н.Мотора е бензин 2,4 ,98KW.Ако някой може да помогне ще съм благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Като гледам на твоя Hover двигателя е Mitsubishi 4G64 2.4L, докато на новия Hover H5 двигателя е Mitsubishi 4G69S4N. В ebay търсейки за 4G64 попаднах и на ремъци и на филтри, например този: http://www.ebay.co.uk/itm/MITSUBISHI-PAJERO-2-4-GDi-96-99-4G64-ENGINE-AIR-FILTER-/160522928860?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255fe982dc Бих те посъветвал да си го свалиш и да видиш такъв ли е. Ако е такъв, търсиш за Mitsubishi Pajero & Galant от периода 96-01, на тях се е монтирала версия на този двигател - ще има евтино у нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ванкоти Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Днес ходих в представителството на грийт уолл в града ни,оказа се че могат да ми доставят каквото ми трябва,и то на много прилична цена.За компютърна диагностика ми взеха 16лв.а въздушния филтър ще ми излезе 21лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP1 Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ами така трябва да е! Все пак тук ще се произвеждат, тук ще е складовата база за ЕС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Преди малко от магазина на КОСЕР в Хасково ми дадоха номерата на следните филтри: въздушен- AP-175, маслен-OP-617, купе-K-1240, горивен-PP928/1 НА FILTRON Все пак е ориентировъчно гледахме ги по подобни коли с тоя двигател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistarmi Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Трябва да е станала грешка ,ти да не обслужваш ML Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-25 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 (edited) Колега аз карам такъв модел-СС6460KY със същият мотор 4G64-предролагам,че и твоя е такъв,миналата седмица направих запитване в представителството в София "Мит Вас" и днеска ми се обадиха за комплекта ремък и ролки което ще ми струва 338лв с труда при тях,мисля че и филтрите можеш да си ги вземеш,за мен това е доста приемлива цена.Масло ще ти е нужно 4,3л. Edited April 8, 2013 by Niki-25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 (edited) Ангренажа се сменя на 90 к км. и то само на големия агренажен ремък и две ролки. Малкият е вечен виж в руския форум http://www.hover-club.ru/forum/topic4617.html До колегата mistarmi : Кво е тва ML- кола за напикан асфалт. Edited April 8, 2013 by st.videv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistarmi Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Дадох пример с модел на премиум марка,където цените може да са такива ,каквито си цитирал.Дали е нормално за китайска марка цитираните от теб цени да са реални оставам на по-запознатите да преценят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 (edited) Приятелю, и аз не вярвам, но виж вчера какви цени ми дадоха...Особенно задната щора е ..майка плачи.Виж прикачения по долу файл с оферта от официален представител за завода.В последващ телефонен разговор с госпожата , тя каза-филтър на купето няма и за Н5 нямало- истина ли е приятели? За Niki-25 снимани табелките на колата за модел и тип двигател Ето и ръков за експлоятация- за всеки , който като мен си е купил колата не от България и го няма.. Oferta_SO12547.pdf Edited April 9, 2013 by st.videv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts