ванкоти Публикувано 4 Юли, 2012 Share Публикувано 4 Юли, 2012 Здравейте,купих Ховер СЛ година на производство 2009 .Мотора се оказа с ремък което май означава че не е същия като на Ховер H5.Приятел от магазин за части се опита да намери въздушен филтър и се оказа че го дават за този модел,няма го ,и не знаем на какви по масови модели е поставен този двигател.Не ми се мисли какво ще стане като започна да сменям ремъка и т.н.Мотора е бензин 2,4 ,98KW.Ако някой може да помогне ще съм благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Юли, 2012 Share Отговорено 4 Юли, 2012 Като гледам на твоя Hover двигателя е Mitsubishi 4G64 2.4L, докато на новия Hover H5 двигателя е Mitsubishi 4G69S4N. В ebay търсейки за 4G64 попаднах и на ремъци и на филтри, например този: http://www.ebay.co.uk/itm/MITSUBISHI-PAJERO-2-4-GDi-96-99-4G64-ENGINE-AIR-FILTER-/160522928860?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255fe982dc Бих те посъветвал да си го свалиш и да видиш такъв ли е. Ако е такъв, търсиш за Mitsubishi Pajero & Galant от периода 96-01, на тях се е монтирала версия на този двигател - ще има евтино у нас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ванкоти Отговорено 5 Юли, 2012 Автор Share Отговорено 5 Юли, 2012 Днес ходих в представителството на грийт уолл в града ни,оказа се че могат да ми доставят каквото ми трябва,и то на много прилична цена.За компютърна диагностика ми взеха 16лв.а въздушния филтър ще ми излезе 21лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 5 Юли, 2012 Share Отговорено 5 Юли, 2012 Ами така трябва да е! Все пак тук ще се произвеждат, тук ще е складовата база за ЕС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 Преди малко от магазина на КОСЕР в Хасково ми дадоха номерата на следните филтри: въздушен- AP-175, маслен-OP-617, купе-K-1240, горивен-PP928/1 НА FILTRON Все пак е ориентировъчно гледахме ги по подобни коли с тоя двигател. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 Трябва да е станала грешка ,ти да не обслужваш ML Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 (Редактирано) Колега аз карам такъв модел-СС6460KY със същият мотор 4G64-предролагам,че и твоя е такъв,миналата седмица направих запитване в представителството в София "Мит Вас" и днеска ми се обадиха за комплекта ремък и ролки което ще ми струва 338лв с труда при тях,мисля че и филтрите можеш да си ги вземеш,за мен това е доста приемлива цена.Масло ще ти е нужно 4,3л. Редактирано 8 Април, 2013 от Niki-25 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 8 Април, 2013 Share Отговорено 8 Април, 2013 (Редактирано) Ангренажа се сменя на 90 к км. и то само на големия агренажен ремък и две ролки. Малкият е вечен виж в руския форум http://www.hover-club.ru/forum/topic4617.html До колегата mistarmi : Кво е тва ML- кола за напикан асфалт. Редактирано 8 Април, 2013 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 Дадох пример с модел на премиум марка,където цените може да са такива ,каквито си цитирал.Дали е нормално за китайска марка цитираните от теб цени да са реални оставам на по-запознатите да преценят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 9 Април, 2013 Share Отговорено 9 Април, 2013 (Редактирано) Приятелю, и аз не вярвам, но виж вчера какви цени ми дадоха...Особенно задната щора е ..майка плачи.Виж прикачения по долу файл с оферта от официален представител за завода.В последващ телефонен разговор с госпожата , тя каза-филтър на купето няма и за Н5 нямало- истина ли е приятели? За Niki-25 снимани табелките на колата за модел и тип двигател Ето и ръков за експлоятация- за всеки , който като мен си е купил колата не от България и го няма.. Oferta_SO12547.pdf Редактирано 9 Април, 2013 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts