Любомир Публикувано 13 Март, 2012 Share Публикувано 13 Март, 2012 По наблюдения се оказва, че тук има доста притежатели на Ховър от Бургас и региона. Мисля, че е редно да организираме първоначална сбирка, а впоследствие това да стане традиция. Предложението ми е за 17 март (събота) - от 15:00 на паркинга на капаните на стария плаж (до ЦУРК-а). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xhizors Отговорено 13 Март, 2012 Share Отговорено 13 Март, 2012 Аз вероятно няма да имам възможност да дойда, иначе идеята не е лоша, макар че след като колите са ни стокови не знам какво толкова може да се обсъжда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 13 Март, 2012 Share Отговорено 13 Март, 2012 Е, вие пък вземете и поканете волексите и стийдовете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 13 Март, 2012 Автор Share Отговорено 13 Март, 2012 Аз вероятно няма да имам възможност да дойда, иначе идеята не е лоша, макар че след като колите са ни стокови не знам какво толкова може да се обсъжда. Предложението е примерно. Ако има идеи за друго време и място, то ще е според желанието на повечето. Теми за обсъждане винаги ще се намерят. Идеята е да има такова мероприятие за региона, което впоследствие да се превърне в циклично. Е, вие пък вземете и поканете волексите и стийдовете Да се чувстват поканени Дори и тези които се колебаят дали да си купят или не - също да се чувстват поканени. Така поне от притежатели биха придобили впечатления. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 13 Март, 2012 Share Отговорено 13 Март, 2012 Честито на Любомир за придобивката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Любомир Отговорено 14 Март, 2012 Автор Share Отговорено 14 Март, 2012 Честито на Любомир за придобивката! Благодаря, колега!!! Да ти се връща В отделна тема ще опиша впечатленията си от тази придобивка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts