Любомир Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 По наблюдения се оказва, че тук има доста притежатели на Ховър от Бургас и региона. Мисля, че е редно да организираме първоначална сбирка, а впоследствие това да стане традиция. Предложението ми е за 17 март (събота) - от 15:00 на паркинга на капаните на стария плаж (до ЦУРК-а). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xhizors Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Аз вероятно няма да имам възможност да дойда, иначе идеята не е лоша, макар че след като колите са ни стокови не знам какво толкова може да се обсъжда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poroinik Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Е, вие пък вземете и поканете волексите и стийдовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 Аз вероятно няма да имам възможност да дойда, иначе идеята не е лоша, макар че след като колите са ни стокови не знам какво толкова може да се обсъжда. Предложението е примерно. Ако има идеи за друго време и място, то ще е според желанието на повечето. Теми за обсъждане винаги ще се намерят. Идеята е да има такова мероприятие за региона, което впоследствие да се превърне в циклично. Е, вие пък вземете и поканете волексите и стийдовете Да се чувстват поканени Дори и тези които се колебаят дали да си купят или не - също да се чувстват поканени. Така поне от притежатели биха придобили впечатления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terminator Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Честито на Любомир за придобивката! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Честито на Любомир за придобивката! Благодаря, колега!!! Да ти се връща В отделна тема ще опиша впечатленията си от тази придобивка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts