Jump to content

Воден радиатор Great Wall Hover SUV От къде да купя!?

Share

Recommended Posts

Здравейте колеги! От месец вече търся воден радиатор и Не мога да намеря. Моя се оказа ,че му и спукано горното казахме,лепихме го 3-4 пъти и все избива от някъде... Явно плаче за нов,но единствените които намирам са в Украйна и Русия,а те не доставят до България! Моля,ако на някой му се е налагало да сменя да помогне от къде мога да си купя. Благодаря предварително и се извинявам ,ако вече има такава тема,просто съм нова във Форума и не мога да се ориентирам още.

received_289117372164687.jpeg

• 2 months later...

Здравейте, нов съм във форума и имам нужда от малко помощ. Купих Great wall 2007 cuv 2.4 136 , като го взимахме не разбирах много от самия автомобил ,сменен е радиатор и перката с други които не са оригинални ,искам да възстановя оригиналната система . Може ли да ми кажете кой радиатор и перка(или заместители) използват (номерата) за да ги открия. Много ще съм ви благодарен за помощта.

Edited by todor.ivanov

• 6 months later...
На 26.07.2020 г. at 21:49, Special68forces написа:

Здравейте колеги! От месец вече търся воден радиатор и Не мога да намеря. Моя се оказа ,че му и спукано горното казахме,лепихме го 3-4 пъти и все избива от някъде... Явно плаче за нов,но единствените които намирам са в Украйна и Русия,а те не доставят до България! Моля,ако на някой му се е налагало да сменя да помогне от къде мога да си купя. Благодаря предварително и се извинявам ,ако вече има такава тема,просто съм нова във Форума и не мога да се ориентирам още.

received_289117372164687.jpeg

Колега и аз търся и няма никде и ще порчвам в алито май ми се струва. Сега ще видя какви пари е, че в сервиза ми искат 570 лв за тоя дръгел. Моя е стийд 3 , уингъл 3 с 2.4 инжекция мотор.