dimaka Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Здравейте искам да попитам от кой сайтове си поръчвате части Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimirr Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 В момента стоките и от двете държави се облагат с мито и ДДС и ако влезе пратката на митница ще "ядеш дървото",а на митница влиза всичко над 30$. Ако не предоставиш официален документ за превода към доставчика се вземат за база цените на официалните представители + стойността на доставката и се облагат с налози стоките = дърво. Ако не става въпрос за тунинг на дифовете си намери човек който пазарува с отстъпка от фирмите за авточасти от БГ и ще ти се вързва сметката,а и всичко е налично по ходова част и двигател т.е. няма чакане,не било точно това което си поръчал,митници и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Днес ми пристигна дачика, 16 дена понеже не пътува от китай а от холандия. + за мен. Струваше ми 15.74 $ а тук го продаваха за 80лв, и понеже беше в OLX щеше да има и 10лв доставка. Така, че предпочитам да чакам дори и 30 дена вместо да платя 90лв. А относно фирмите, аз си пазаря с отсъпка от няколко, обаче няма това което търся. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts