Jump to content

От кой сайтове си поръчвате части

dimaka
 Share

Recommended Posts

• 1 year later...

За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит.

В момента стоките и от двете държави се облагат с мито и ДДС и ако влезе пратката на митница ще "ядеш дървото",а на митница влиза всичко над 30$.

Ако не предоставиш официален документ за превода към доставчика се вземат за база цените на официалните представители + стойността на доставката и се облагат с налози стоките  = дърво.

Ако не става въпрос за тунинг на дифовете си намери човек който пазарува с отстъпка от фирмите за авточасти от БГ и ще ти се вързва сметката,а и всичко е налично по ходова част и двигател т.е. няма чакане,не било точно това което си поръчал,митници и т.н.

• 2 weeks later...

Днес ми пристигна дачика, 16 дена понеже не пътува от китай а от холандия. + за мен. Струваше ми 15.74 $ а тук го продаваха за 80лв, и понеже беше в OLX щеше да има и 10лв доставка. Така, че предпочитам да чакам дори и 30 дена вместо да платя 90лв. А относно фирмите, аз си пазаря с отсъпка от няколко, обаче няма това което търся.