Jump to content

От кой сайтове си поръчвате части


dimaka

Recommended Posts

  • 1 year later...

За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента стоките и от двете държави се облагат с мито и ДДС и ако влезе пратката на митница ще "ядеш дървото",а на митница влиза всичко над 30$.

Ако не предоставиш официален документ за превода към доставчика се вземат за база цените на официалните представители + стойността на доставката и се облагат с налози стоките  = дърво.

Ако не става въпрос за тунинг на дифовете си намери човек който пазарува с отстъпка от фирмите за авточасти от БГ и ще ти се вързва сметката,а и всичко е налично по ходова част и двигател т.е. няма чакане,не било точно това което си поръчал,митници и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Днес ми пристигна дачика, 16 дена понеже не пътува от китай а от холандия. + за мен. Струваше ми 15.74 $ а тук го продаваха за 80лв, и понеже беше в OLX щеше да има и 10лв доставка. Така, че предпочитам да чакам дори и 30 дена вместо да платя 90лв. А относно фирмите, аз си пазаря с отсъпка от няколко, обаче няма това което търся. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...