Jump to content

От кой сайтове си поръчвате части


dimaka
 Share

Recommended Posts

  • 1 year later...

За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит.

Link to comment
Share on other sites

В момента стоките и от двете държави се облагат с мито и ДДС и ако влезе пратката на митница ще "ядеш дървото",а на митница влиза всичко над 30$.

Ако не предоставиш официален документ за превода към доставчика се вземат за база цените на официалните представители + стойността на доставката и се облагат с налози стоките  = дърво.

Ако не става въпрос за тунинг на дифовете си намери човек който пазарува с отстъпка от фирмите за авточасти от БГ и ще ти се вързва сметката,а и всичко е налично по ходова част и двигател т.е. няма чакане,не било точно това което си поръчал,митници и т.н.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Днес ми пристигна дачика, 16 дена понеже не пътува от китай а от холандия. + за мен. Струваше ми 15.74 $ а тук го продаваха за 80лв, и понеже беше в OLX щеше да има и 10лв доставка. Така, че предпочитам да чакам дори и 30 дена вместо да платя 90лв. А относно фирмите, аз си пазаря с отсъпка от няколко, обаче няма това което търся. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...