dimaka Публикувано 22 Април, 2020 Share Публикувано 22 Април, 2020 Здравейте искам да попитам от кой сайтове си поръчвате части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 10 Септември, 2021 Share Отговорено 10 Септември, 2021 За сега само от Aliexpress, но сега искам да проуча и възможности от русия. Нкой поръчвал ли е части от русия? Знам че техните сайтове нямат доставки до Бълагрия но има разни фирми който се ангажират с доставките. Ползвали ли сте подобни фирми. Споделете ако имате опит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 11 Септември, 2021 Share Отговорено 11 Септември, 2021 В момента стоките и от двете държави се облагат с мито и ДДС и ако влезе пратката на митница ще "ядеш дървото",а на митница влиза всичко над 30$. Ако не предоставиш официален документ за превода към доставчика се вземат за база цените на официалните представители + стойността на доставката и се облагат с налози стоките = дърво. Ако не става въпрос за тунинг на дифовете си намери човек който пазарува с отстъпка от фирмите за авточасти от БГ и ще ти се вързва сметката,а и всичко е налично по ходова част и двигател т.е. няма чакане,не било точно това което си поръчал,митници и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 21 Септември, 2021 Share Отговорено 21 Септември, 2021 Днес ми пристигна дачика, 16 дена понеже не пътува от китай а от холандия. + за мен. Струваше ми 15.74 $ а тук го продаваха за 80лв, и понеже беше в OLX щеше да има и 10лв доставка. Така, че предпочитам да чакам дори и 30 дена вместо да платя 90лв. А относно фирмите, аз си пазаря с отсъпка от няколко, обаче няма това което търся. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts