mistarmi Отговорено 15 Декември, 2011 Share Отговорено 15 Декември, 2011 Двигателя на Voleex C10 е с верига. Поздрави, А на колко хил.км се сменя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 15 Декември, 2011 Share Отговорено 15 Декември, 2011 Идеята на веригата е да не се сменя като консуматив, освен ако има повреди по нея, което за нов автомобил ми се струва няма как да стане ... Може би след 10 години?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 аз на мерцедес съм сменял верига на 400 хил км. да разбирам, че на останалите модели (2.4L) е с ремък? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Километрите при веригата зависят от стила на каране на колата, поддръжката и тн. Същото е и при ремъка, но там няма признаци дали се е износил. Докато при веригата просто започва да трака и е време да се смени - трябва да се проверява при редовните обслужвания. На моята Хонда смених на около реални 200 хиляди когато се появи първото леко потракване (принципно 200 й дават), виждал съм такъв Акорд с верига на над 300, която не дава признаци, че й е нужна смяна, както и съм виждал и акорд, при който е почнала да трака на под 150. Трябва някой от собствениците на Voleex-и да кажат според сервизното ръководство какво пише за веригата - на колко се препоръчва да се сменя, ако въобще се сменя като консуматив? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 16 Декември, 2011 Share Отговорено 16 Декември, 2011 Да ,аз точно това исках да узная ,колко и дават по каталог.В България битува мнението че верига се сменя само при проблем,аз самият карам дизел с верига и не съм я сменял,но е хубаво да се знае колко хил. км и дават по каталог. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stojann Отговорено 18 Юни, 2018 Share Отговорено 18 Юни, 2018 и това магазинче не е лошо зимни гуми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts