Momo Публикувано 22 Януари, 2020 Share Публикувано 22 Януари, 2020 Някой знае е ли кормилната рейка на great wall hover h5 2012 2.4 бензин от дали пасва от друг модел коли опел фронтера или някое исузу резервни части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 23 Януари, 2020 Share Отговорено 23 Януари, 2020 Опел и исузу ако не ме лъже паметта са с кормилна кутия, не с рейка. Твоята не подлежи ли на рециклиране? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CaMyPau Отговорено 5 Декември, 2021 Share Отговорено 5 Декември, 2021 Колеги, хидравличната рейка на Стийд и Ховер бензини еднакви ли са ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didky88 Отговорено 31 Март, 2022 Share Отговорено 31 Март, 2022 Здравейте колеги. Имам луфт във волана. Според майстора ми е от ето това нещо ,което е част от кормилната траба. Някой има ли идея от каква кола пасва ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 31 Март, 2022 Share Отговорено 31 Март, 2022 Защо оригинално е много скъпо ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didky88 Отговорено 31 Март, 2022 Share Отговорено 31 Март, 2022 Ами не знае май какво точно да търси и от къде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts