stm Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 (edited) Здравейте , днес като си включвах флашката в USB входа в подлакътника забелязах че точно до USB входа има още някаква букса , като за слушалки ми прилича на 3,5 мм жак но отгоре на капачето не са упоменати символи като за Wi- Fi ili Bluetoot , и аз не знам точно какво е . В книжката нищо не пише . Някой пробвал ли я е тази букса за какво е ? Друго да попитам имате ли проблеми с четенето на мултимедията от флашки с рамер над 8 гб ? Не знам проблема във флашката ли е , но като сложа флашка с по-голям размер след 2-3 песни се изключва сама и дава грешка Някакви упдейти на мултимедията ? Още един въпрос за радиото - има чувството че антената не е никак добра , изляза ли извънграда лошо хваща сигнала , нормално ли е ? Edited February 1, 2018 by stm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Това трябва да е AUX входа или поне на Voleex-а е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwhover Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Буксата е аналогов вход за 3,5 мм жак: можеш да си включиш телефона или mp3 плейъра с кабел. Радиото се слага на режим AUX, тогава става усилвател. Флашка аз съм си сложил 32 GB, работи чудесно. Както между другото и антената, може би при теб има някакъв проблем конкретно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts