xenon Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Колегите, искам да си сменя ремъци и ролки на стеед 5. Не искам в сервиз на греат уолт... Двигателя знам, че е на мицубиши, но не знам модел на мицубиши. За кой модел да поръчам? Масления филтър вече го знам, ако някой иска да си сменя маслото в друг сервиз, ще споделя (около 10 лв. е...) масло бол, всякакви марки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kan4o Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) Двигателя, ако е бензинов е 4G64 или 4G69 /по елементите и частите -не се различават/ и го има на безброй автомобили например на Паджеро 2007 г. На пазара има изобилие от части за този мотор. Аз ги смених в сервиз на Ситроен , Рено без проблеми....Еи ти за един Муцибуши Галант със същия мотор....https://autoprofi.bg/angrenazhen-remak-k-kt-za-mitsubishi-galant-vi-(ea_)-24-gdi-(ea3a)-16445.html Edited January 13, 2018 by Kan4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimirr Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 (edited) Ако си ги сменяш сам има тема в която е обяснена много добре смяната. Процедурата е елементарна и само трябва да внимаваш белезите за центровка да са ОК и кой болт от къде го сваляш , че са с различна дължина. Части от всеки по-голям магазин за авточасти по каталог ще ти предложат няколко варианта,избираш си един комплект и си готов. Edited January 13, 2018 by Krasimirr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoponos Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 (edited) Смяна на ангренажни ремъци на уингъл 3 - 2012 година април първа регистрация. Смяна на 170 хиляди км, беше с оригиналните ремъци и ролки, почти пред разпадане, било е на дни да блокира. Голям пробек, евала. Смених ги, защото чух ролкаите да чукат Edited April 24, 2018 by Geoponos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts