xenon Публикувано 12 Януари, 2018 Share Публикувано 12 Януари, 2018 Колегите, искам да си сменя ремъци и ролки на стеед 5. Не искам в сервиз на греат уолт... Двигателя знам, че е на мицубиши, но не знам модел на мицубиши. За кой модел да поръчам? Масления филтър вече го знам, ако някой иска да си сменя маслото в друг сервиз, ще споделя (около 10 лв. е...) масло бол, всякакви марки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 13 Януари, 2018 Share Отговорено 13 Януари, 2018 (Редактирано) Двигателя, ако е бензинов е 4G64 или 4G69 /по елементите и частите -не се различават/ и го има на безброй автомобили например на Паджеро 2007 г. На пазара има изобилие от части за този мотор. Аз ги смених в сервиз на Ситроен , Рено без проблеми....Еи ти за един Муцибуши Галант със същия мотор....https://autoprofi.bg/angrenazhen-remak-k-kt-za-mitsubishi-galant-vi-(ea_)-24-gdi-(ea3a)-16445.html Редактирано 13 Януари, 2018 от Kan4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 13 Януари, 2018 Share Отговорено 13 Януари, 2018 (Редактирано) Ако си ги сменяш сам има тема в която е обяснена много добре смяната. Процедурата е елементарна и само трябва да внимаваш белезите за центровка да са ОК и кой болт от къде го сваляш , че са с различна дължина. Части от всеки по-голям магазин за авточасти по каталог ще ти предложат няколко варианта,избираш си един комплект и си готов. Редактирано 13 Януари, 2018 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geoponos Отговорено 24 Април, 2018 Share Отговорено 24 Април, 2018 (Редактирано) Смяна на ангренажни ремъци на уингъл 3 - 2012 година април първа регистрация. Смяна на 170 хиляди км, беше с оригиналните ремъци и ролки, почти пред разпадане, било е на дни да блокира. Голям пробек, евала. Смених ги, защото чух ролкаите да чукат Редактирано 24 Април, 2018 от Geoponos Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts