Jump to content

Здравейте , моля за мнение за GW Hover H5, 2012г -190000км

stm
 Share

Recommended Posts

Здравейте , след като останах доволен от Hower H5 - 2009 г - стария фар и маска , решихх да го подменя с новия модел

Доколкото ми е известно автомобила към които съм се насочил е купуван от БГ , в момента е на реални 190 000 км, високо ниво на оборудване (DVD , камера , кожа , подгрев седалки ). При закупуването е бил с "оригинална газова уредба " - мисля че е била течна фаза Виале , но е влизал три пъти гаранциооно за подмяна на накаква помпа и след изтичане на гаранцията собственика е сложил изцяло нова газова уредба - някаква италианска

Какво ви е мнението за модела ? Тези 190 хил км на газ дали са се отразили пагубно на мотора ? По думи на собственика не гори масло..... Като разход ми казва че гори около 14/100 газ в София и около  10/100 газ извънградско

Другото което знам за колата е че е със сменен съединител

Какво ще ме посъветвате да проверя при евентуална покупка ?

Има ли някои представа това фабричното DVD  с каква цена е , че като знам как се крадат....

Колега, джамбазите не гепят грейт уолове, има далеч по лесно продаваеми марки. За 190к км - зависи за кви пари го взимаш, те хората са казали - жена и кола е на късмет. Може утре да строши всичко, може и 10 години да я караш. Оглеждай за ръжди, за течове на масло, пробвай 4х4-то, бавните, задължително преглед в сервиз, препоръчително официалния. 

За този мотор 190000 са нищо така ,че там няма притеснения ,но пак зависи как е обслужван и колко са реални километрите.

Разходите гориво които цитираш са реални /с малък резерв за градското в София/ , но пак са свързани със стила ти на каране и каква е газовата уредба и дали дърпа бензин допълнително.

След покупката имаш близо 1500 - 2000лв за да си го стегнеш - масла , филтри , антифриз , ангренажен комплект , гуми и т.н. така , че смятай се като го купуваш.

Останалото е късмет.

• Upvote 1

Щом е от БГ. не е  лошо да разгледаш сервизната история ,на 180к е трябвало да се сменя ангренажен кит....ако е сменян искай документи ,съединителя кара около 100-150к питай кога  и на колко е сменян по това можеш да си направиш доста изводи  как е карана машината .Като цяло ако човека си е гледал машинката  ще ти извади  фактури  за повечето ремонти  които е правил.......както казва Краси .... ако не ти извади документи  за ремонтие ще трябва ти да си  ги направиш а това не  е евтино......относно мултимедията  няма кои да ти я барне  няма операционна програма ....дет се вика обикновено Сд с голям дисплей.............

Късмет колега.