kriss1 Публикувано 26 Юни, 2017 Share Публикувано 26 Юни, 2017 Колеги,замириса ми в купето на бензин.След бърз преглед на двигателя установих,че капе от този клапан за високо налягане(ако не греша как се казва).Интересува ме дали се продава О пръстен за него за да го сменя.Моля някой ако е запознат да помогне.Ето снимка на въпросната част Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 27 Юни, 2017 Автор Share Отговорено 27 Юни, 2017 За момента отстранено без подмяна на нищо.Разглобих го разгледах О пръстена и го сглобих,тогава направо потече,отново разглобяване и сглобяване и неочаквано спря и теча и капането .Вече цял ден няма проблем,но все пак ,ако някой знае се предлага въпросния О пръстен или размер може да сподели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwhover Отговорено 27 Юни, 2017 Share Отговорено 27 Юни, 2017 неприятен и опасен проблем - препоръчвам при разглобяване/сглобяване задължително да се сменя пръстен/гарнитура/маркуч. При теч на гориво върху ауспух пожарът е гарантиран... Аз имах доста проблеми с теч на антифриз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 27 Юни, 2017 Share Отговорено 27 Юни, 2017 Всяка една читава железария предлага комплекти масло устойчиви "О" пръстени,които струват стотинки - вземаш твоята мостра и си избираш. Висока хигиена и грес при монтажа е истината + подмяна на всичко което те притесни иначе колегата го е написал.......! Не си мисли,че в сервиз ще ти поставят нещо по-различно. Просто ще го извадят от "маркова" торбичка с принтиран самозалепващ се етикет и с маркова цена - ти си решаваш. Поздрави, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts