stm Публикувано 19 Юни, 2016 Share Публикувано 19 Юни, 2016 Здравейте, Ховър Н5 , 2009 г, 2,4 бензин . Имам два оригинални ключа с дистанциооно (копчетата за оключване и заключване) Проблема е че оключвам колата , въртя се около нея и тя сма се заключва. Пробвах да оставя вътре единия ключ- пак се заключи , добре че имам втори . Това програмируема екстра ли е и как се активира / дезактивира , само с връзка с тестер или от бутоните на дистанциооното в ключа също може ? Друг въпрос - свързването с комп за четне на грешки и др. с кои програми става или ги има само в официалните сервизи ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 19 Юни, 2016 Share Отговорено 19 Юни, 2016 При моята ако не отворя врата 30 секунди след отключване се заключва отново. Но ако отвориш врата или багажника след това не се самозаключва, дори и часове да стои. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 20 Юни, 2016 Share Отговорено 20 Юни, 2016 За връзка към Ховер може да ползваш ELM327 OBDII с bluetooth. Има ги за по 5-6 $. Моето което си взех мисля, че с доставката ми излезна 16-17 лв (непомня вече). Мястото където трябва да го включиш е точно под кормилото в ляво под пластмасата. Намира се над дръжката за отваряне на капака. Държи се на една телена рамка. Това OBDII работи най-добре с Андроид, но трябва да е отключен телефона или таблета. Приложението, което се ползва е Torgue. Ето за такова нещо става на въпрос: http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-WiFi-OBD2-OBDII-Car-Diagnostic-Scanner-Auto-Scan-Tool-For-PC-iPhone-iPad-/231408998097?hash=item35e10d16d1:g:VBoAAOSwBahVWYg~ Допълнение: Относно самозаключването и аз имах подобен проблем в началото. В последствие от фирмата, която монтира алармата ме попитаха как искам да е настроено и аз изисках да ми го махнат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 12 Септември, 2016 Автор Share Отговорено 12 Септември, 2016 Никои ли не знае как се програмира това заключване ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 13 Септември, 2016 Share Отговорено 13 Септември, 2016 Колега само при отваряне на шофьорската врата ли прави този номер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 17 Септември, 2016 Автор Share Отговорено 17 Септември, 2016 Не мога да хвана ....кога и при коя врата го прави ...Лошото е че дори и да са вътре ключовете пак са заклщчва дори и да са на контакта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 19 Септември, 2016 Share Отговорено 19 Септември, 2016 (Редактирано) Според мен тази опция се изчиства от алармата и централното заключване. Иди при алармаджии и ще ти го махнат. При мен на старото RX 4 го прави същото, но те го махнаха. Редактирано 19 Септември, 2016 от zhelev_48 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sergi Отговорено 12 Юли, 2017 Share Отговорено 12 Юли, 2017 Това е си е фабрична настройка.И на мен първоначално ми беше кофти когато имам работа по колата вратите да ми се заключват постоянно и аз да цъкам нонстоп на дистанционното за да си ги отключа.Но понеже при мен батерията ми е слаба и не винаги ми отключва от раз,то по случайност установих,че когато вместо с дистанционното да си отключа джипа,то отида до колата пъхна ключа в ключалката и си го отключа.Тогава вече колатата не се заключва докато не натиснеш копчето за заключване от дистационното. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts