Jump to content
stm

Моля за мнение за Hover H5 , 2.4 метан, 2008 г - плюсове , минуси, силни , слаби страни ?

Recommended Posts

Здравейте , моля за мнение за Hover H5 , 2.4 метан, 2008 г

 

По информация от собственика е внесен 2013 или 2014 от Германия с монтиран метанов инжекцион на 70 000 км.В момента е на 120 000 км. Лошото е че в багажника на пода са наместени бутилките -побират общо около 19 кг метан , около тях е направена кутия и половината от багажника е неизползваем....

 

По данни от собственика с 19 кг метан изминава около 270 кг градско(варна) и 300 км извънградско . Реален ли е тоя разход според вас ?

 

Мотора проблемен ли е с газифициране ? Потъват и изгарят клапани или нещо подобно ?Толкова каране на метан дали го е съсипало вече ?

 

Слабби места на двигателя и ходовата част ?Скъпа ли е поддръжката на този модел- ремъци , ролки , масла и т.н. как са ?Части за модела има ли при всички вносители на рез. части ?

 

 

Системата 4х4 видях че се управлява от копче , а не от лост- надеждна ли е ?

 

Като плюс определям факта че е регистриран като товарен и е нисък данъка , голям минус за мен е тъмната тапицерия на тавана и гадния плюш по седлките 

 

 

Като цяло ми е ясно че колкото плащаш , толкова и получаваш , но ще съм благодарен за по-ценни съвети за силните и слабите страни на модела, хроничните проблеми ако има такива и т.н.

 

Благодаря 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕ много питаш приятелю....на всички въпроси има отговор в този форум- чети. Искаш сдъвкана инфо...купувай го!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ,тъй като гледах един в Русе преди време ,голям минус е това ,че бутилките 4 на бр. бяха заели целия багажник по ширина и почти до стъклата по височина,като имаше отгоре дървена лавица което го правеше почти неизползваем.Другото което е, тежеста на бутилките е голяма,постоянно возиш минимум 2 човека.Това е лично мнение,а и много зависи и от цената.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Метана не е проблем за двигателя,Шкодата ми 1.8 турбо,20 клапана ,вече измина 160000 х на метан и е в отлично здраве/продава се между другото/.Разходана метан, да реален е за джипа,въпреки че моя е на газ,изхождам от Шкодата.Бутилките за метан са въпрос на индувидуално решение и избор,пълно щастие няма.За другото не мога да кажа нищо,че моя го карам активно от 20-тина дена.Късмет.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем с метана има проблем с бутилките всяка тежи по....стици кила....а те тежат най-вече при паркиране вечер и без движение нагоре надоле при движението- хвърлят се ресьори и прочие окачващи механизми......Съдбата на давещите се е в тяхната  лична кауза....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×