admin Публикувано 24 Юли, 2011 Share Публикувано 24 Юли, 2011 Ха така, може би форума е още малък и темата е подранила, но докато карам курсовете за А категория, си взех мотоциклет, на който се радвам като малко дете (уви на снимка, че и гаража дето се помещтава не е близко, пък без документи не мисля да го карам) и освен да попитам има ли други фенове на двуколестните превозни средства? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radowolf Отговорено 24 Юли, 2011 Share Отговорено 24 Юли, 2011 Преди отдавна карах MZ 150 ... ама то беше наистина много отдавна! А сега съм вече малко дрът за такива превозни средства! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 25 Юли, 2011 Share Отговорено 25 Юли, 2011 Ееех мотори мотори,аз имах 2 едно време,започнах с Пиаджо чао,после взех една Ява 250 кубика.Преди повече от 5-6 години е това.Паднах с Явата,и след това я продадох.Май от тогава мотор,по-голям от скутер или нещо по-голямо от 250 кубика,ама хич не ме влече. Има една приказка,като ти омръзне живота,или се жениш,или си купуваш мотор. Дай малко повече инфо за този звяр. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 25 Юли, 2011 Автор Share Отговорено 25 Юли, 2011 Има една приказка,като ти омръзне живота,или се жениш,или си купуваш мотор. Дай малко повече инфо за този звяр. Добре си го казал! Иначе това е BMW F650CS, 2005та година, 650 кубика. Макар че е с един цилиндър, върви много гладко, помага му и това, че е с ремък вместо верига. Нямам търпение да започна да обикалям с него, сега предстои и набавяне на екипировка. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts