VPP Публикувано 12 Септември, 2015 Share Публикувано 12 Септември, 2015 Проблем с тапицерията на вратата на 3H Suv. Кажете колеги някой имал ли е подобен проблем. Явно от жегата се появиха първо мехури от въздух на вратата и след това се сви така наречената тапицерия. Ходих при тапиицер явно не е много добър и каза, че това няма оправяне. Вие какво милите? Също така и скоросният лост има една подобна тапицерия къде и как мога да я подменя? Благодаря за всеки отговор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 12 Септември, 2015 Share Отговорено 12 Септември, 2015 На скоростния лост и при мен е така,за Габрово и района не знам къде могат да ти я направят.В София фирми тапицерски бол Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 19 Септември, 2015 Share Отговорено 19 Септември, 2015 Здравейте, и при мен беше така с тапицериите, но това е поправимо, просто трябва да отидеш при първия авто тапицер и си готов. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VPP Отговорено 3 Ноември, 2015 Автор Share Отговорено 3 Ноември, 2015 А, има ли някой инфо каква цена мога да платя за подобно нещо и ако може един адрес на авто тапицер понеже тук в габрово няма? Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor Отговорено 3 Ноември, 2015 Share Отговорено 3 Ноември, 2015 (Редактирано) Във Балчик има един майстор. И аз съм със същия проблем и скоро ще го ползвам. Редактирано 3 Ноември, 2015 от Говедо Правопис и пунктуация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 4 Ноември, 2015 Share Отговорено 4 Ноември, 2015 Офтопик, но моля посочвайте точни координати на тези майстори, за да има смисъл мнението ви. "Един майстор в Балчик" не знам как някой ще го намери, което е съвсем настрана от факта, че авторът на темата е от Габрово и едва ли ще ходи до морето да му оправят тапицерията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor Отговорено 4 Ноември, 2015 Share Отговорено 4 Ноември, 2015 щом от софия идват при него нее на края на света.0897952852 Алтер се казва маистора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts