Jump to content

valery

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    7

Всичко публикувано от valery

  1. Има много блъснати ц10-ки. Защо не разгледаш някоя от тях ?
  2. valery

    С10 не пали

    При мен светва на контакт.
  3. valery

    С10 не пали

    Хаха и моят изкара 6 години. Дори едва сега смених първите си накладки.
  4. Сайта на греат уол е недостъпен от поне 1 ден. Няколко часа е разбираемо, но ден. Нещата не отиват на добре. Освен това се забавиха ужасно много с премиерата на H2 Все пак моята кола успя да навърти почти 90к и все още нямам никакви проблеми с нея.
  5. valery

    Litex Motors фалира

    По-скоро изглежда да залязва :(. ОТ време на време проверявам дали има нова информация за съдбата на завода, но последно време е крайно оскъдна.
  6. Здравей Ники, абсолютно точно както го описа Много благодаря
  7. Здрасти Колеги, Изведнъж чистачките ми станаха супер флегми. Едвам се влачат по стътклото, когато вали всъщност е една идея по-добре. Чудно на какво може да се дължи >?
  8. valery

    Litex Motors фалира

    Ами поне до колкото пишеше синдиците на КТБ ги прецакват в момента защото си искат парите, запорират сметки активи и т.н
  9. valery

    Litex Motors фалира

    Не не според мен са си тотално чао. КТБ им прецака плановете. Освен това уж трябваше да започне продажбата на новите джипове горе одлу по-това време а за тях нищо не се чува. ВЪпреки че в софия потоянно виждам един червен haval h2
  10. valery

    Фалит

    Фалираха Сега ми е чудно дали гаранцията ще бъде изпълнявана коректно ?
  11. valery

    Регистрация на ГУ

    Казаха че книжката на Виале с която идва колата е достатъчна.
  12. Страхотна е - честито !
  13. Оплаквал ли си се гаранционно ?
  14. Понеже жегите отново настанаха, темата пак е актуална. Това лято имам същите премеждия с климатика. Пътувах от София до Шумен и на около 200-тия километър релето на климатика пак спря да щрака и взе да духа леко хладен въздух. При все, че тази година го ревизирах в сервиза, които е в Дружба. За 4 години беше загубил 150 гр фреон и 20 гр масло, което мисля е нормално. Хайде някои да сподели ако е пътувал 300-400 км на климатик дали има същите проблеми. Благодаря
  15. Аз имах също проблеми с УСБ-то към аудито. При мен не винаги продължаваше там от където беше спряло, а все едно наново прочиташе флашката и тръгваше от 1 песен. Много досадно ако имаш 200 песни или пък слушаш някой сет. В течение на времето случайно ми се случи да пробвам с по-нова флашка (kingston 8 ГБ) и всичко заспа ли заспа. прочита ги без проблем и до сега всеки път продължава точно там от където е спряло. За това ти предлагам да опиташ с няколко флашки. Проблема със задните светлини. Съвсем прав си, проблема е в датчика. Голяма част от китайските ц10 имаха същият проблем. Моят точно щяха да го сменят и един ден сам се оправи и от тогава всеки път включва.
  16. Вторник когато отивах на работа видях новият H2 и изглеждаше много добре. Засякох го по булевард св. Климент Охридски. Цветовете бяха в червено и бяло. Предполагам, че е кола на Литекс защото няма никаква информация в сайта им за автомобила.
  17. Благодаря за информацията Жеко и на Мистарми. Междувременно аз все още чакам да ми се обадят от сервиза за тази процедура. Мина вече доста време ( повече от месец ) чудя се дали да не се обадя. Със сигурност ще споделя как работи колата след въпросната интервенция. Поздрави
  18. Аз със чиста съвест си признавам, че от коли не разбирам. Не вложих лоши чувства в написаното, въпреки, че така изглежда. По-скоро се подразних на това, че сега ще има още нещо за което трябва да мисля на Х километри, вместо да го направят да се само регулира или там каквото правят тия хидравлики. Останах изненадан, когато научих, по-скоро неприятно.. Само да попитам, след като този реглаж явно рано или късно се прави, следва ли да бъде описано в сервизната книжка ? Можете ли да ми дадете ориентировъчна сума за разхода на такава процедура след като падне гаранцията ? Не знам какви са тенденциите. Не знам и дали на малките коли от другите марки също са без хидравлика. Ето това е интересна тема която бихме могли да коментираме. А за съединителя го написах, защото взе да скърца при натискане и ме побърква от там се разбра, че е жило. Нещо някъде трябва да се смаже явно.
  19. Клапани грешката е моя. Жеко това не го разбрах ? Някой казва така ? Не съм чувал.
  20. Оказа се че съединителя ни е с жило. На дядо ми колегата кара една шкода от 70 години и дори тя има хидравлика. Освен това буталата в двигателя не са хидравлични, горе долу като тези на Жигули са - т.е от преди 40 години.
  21. ДА съживя темата с един въпрос. В край на сметка този двигател с хидравлични повдигачи ли е или с някакви болтчета с които се прави тоя реглаж ?
  22. Аз карам 4 година с оригиналния китайски акумулатор. Дори тази зима имах леки опасения заради ниските температури, но всеки път палеше без проблем. Съвета на Желев е смислен.
  23. И аз стигнах до ремонт/смяна на главата на двигателя на 50хил. километри. На мен също ми беше обяснено, че този двигател не се спогажда с газта. За да има повече информация щя обясня какви са симптомите при мен. Сутрин когато преминава от бензин на газ оборотите падат до 400-500 след което се вдигат и се нормализира. Ако тръгна преди да е загряла и карам ан 3 да кажем, стигна светофар и освободя от скорост оборотите отново пропадат до 400-500 след това се нормализират ( 1- 2 дори е изключвала ). Честно да ви кажа смятам след поправката/ смяната на главата да спра да я карам на газ. Опитах се да сондирам мнения на други собственици и тези които карат само на бензин не споделят такива проблеми. Някой колега тук може ли да коментира >?
  24. Щом е течна фаза задължително на няколко такта впръсква и бензин. Газта няма смазочните свойства на бензина, по този начин запазват живота на двигателя по-дълго време. Поне така ми беше обяснено преди време. Разхода на бензин е съвсем малък, аз зареждам по 20-30 лв на 3-4 месеца. Аз съм виале но принципа е горе-долу един и същ.
×
×
  • Създай нов...