Мимата Мимата Публикувано 14 Февруари, 2015 Share Публикувано 14 Февруари, 2015 Здравейте, колеги Един бърз въпрос: последно време трудно си отключвам колата, вероятно батерията ми се е изхабила и понеже съм с един ключ, другия ми е в лизингодатела, бих искала да ви попитам трябва ли в Литекс Моторс да ми сменят батерията и ако Да имате ли някаква идея каква е цената й. Благодаря Ви предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 14 Февруари, 2015 Share Отговорено 14 Февруари, 2015 Ако говориш за батерията на ключа, отиди при първия часовникар и трябва да ти сменят батерииката на дистанционното за под 5лв (батерииката вероятно е 2лв, не знам дали ще ти искат пари и за услугата, която е 1 минута с малка отверка). Няма нужда да ходиш или искаш разрешение от Литекс за такова нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 15 Февруари, 2015 Share Отговорено 15 Февруари, 2015 Кутийката на ключа се разглобява на две части, вадиш батерията и на задната и страна /плюсовата/ ще видиш номера на батерията. По номера можеш да търсиш във повечето технически магазини. Има ги, не са дефицит, стойността е никаква, смяната лесна. Срещал съм и блистери по 2 броя, отново за смешни пари. Сервиз не ти трябва - няма нужда. Става естествено и при часовникар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts