Мимата Мимата Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Здравейте, колеги Един бърз въпрос: последно време трудно си отключвам колата, вероятно батерията ми се е изхабила и понеже съм с един ключ, другия ми е в лизингодатела, бих искала да ви попитам трябва ли в Литекс Моторс да ми сменят батерията и ако Да имате ли някаква идея каква е цената й. Благодаря Ви предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Ако говориш за батерията на ключа, отиди при първия часовникар и трябва да ти сменят батерииката на дистанционното за под 5лв (батерииката вероятно е 2лв, не знам дали ще ти искат пари и за услугата, която е 1 минута с малка отверка). Няма нужда да ходиш или искаш разрешение от Литекс за такова нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JI_GIT Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Кутийката на ключа се разглобява на две части, вадиш батерията и на задната и страна /плюсовата/ ще видиш номера на батерията. По номера можеш да търсиш във повечето технически магазини. Има ги, не са дефицит, стойността е никаква, смяната лесна. Срещал съм и блистери по 2 броя, отново за смешни пари. Сервиз не ти трябва - няма нужда. Става естествено и при часовникар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts