Весислав Кангов Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 (edited) Колеги не е по темата но да попитам една потробност, предстои ми обслужване на 30000, обявиха ми цифра но странното е че можело да се наложи смяна и на кабели на свещи как така като дори в книжката пише смяна на 90000 на кабелите??! Надявам се Бойко да го прочете и да ми обясни, така или иначе обслужването ще бъде в Митвас, не са ми казали от Митвас за кабелите, просто сверявах цени. Като ще се дават пари поне да е при добри майстори. Edited February 10, 2015 by Ванката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Моля прочетете правилника за публикуване на мнения и се придържайте към писането по една тема в едно съобщение. Ползвайте редактирането. Върши работа. По въпроса. По темата е писано и преди, най-вече в частта със смяната на свещите, които е нормално да се сменят. Относно кабелите на мен лично не ми се е налагало да ги сменявам до 60 000км със сигурност. В твоя случай може да се е появила нужда, да се сменят от чисто технически характер. Дали трябва да е по гаранцията не се наемам да го твърдя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyko23 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Колеги не е по темата но да попитам една потробност, предстои ми обслужване на 30000, обявиха ми цифра но странното е че можело да се наложи смяна и на кабели на свещи как така като дори в книжката пише смяна на 90000 на кабелите??! Надявам се Бойко да го прочете и да ми обясни, така или иначе обслужването ще бъде в Митвас, не са ми казали от Митвас за кабелите, просто сверявах цени. Като ще се дават пари поне да е при добри майстори. Кабелите се сменяват на 90к или при необходимост. Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Весислав Кангов Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Мерси много тези дни съм при Вас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts