Jump to content
admin

Снимки на Great Wall Hover H6 от Авто Салон София 2011

Recommended Posts

Това е моя фаворит от представените модели! Лек, елегантен, модерен, фрашкан с екстри модел :) Колата на експото беше заключена, само снимки, без цени.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

3.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Нов съм във форума. Имам гоялм интерес към колите на Литекс Моторс. Все пак това е българско производство и свежи работни места и пари за България! Както и да е... много е изписано по темата.

И аз бях на автосалона преди време в София. Определено H6 ми се струва най-атрактивния модел за сега. Волекса е с много висока базова цена, поне спред мен, затова ще му е много трудно. Все пак е в сегмент, който и или за служебни коли, или за хора с ограничени финанси. Моето мнение е, че трябваше да слжат една абсолютно базова конфигурация без CD, без климатик и ел стъкла, но на цена примерно 9999 лева или 10 999 лева или най-много 11 999 лева! Скъп автомобил с екстри не е пробивен за твърде наситен сегмент и то в криза. Така смятам аз.

Затова взех да следя Hover-а. Той ми се струва доста по-атрактивен. И то по-точно бъдещия H6< който вече е на пазара в Китай. Много приятен градски SUV, немалък, неголям, според мен се хареса много на европееца! Най-приятно ме изненада цената - в Китай официално се продава базовия модел за 21 000 лева, а топ модела за 35 000 лева. Надявам се този път да влезнат ударно с подобни цени! Цена от около 25 000 лева за дизеловия вариант ще е трепач! Все пак Дъстър е около толкова... А това ми харесва повече и от Кашкай, който е по-скъп доста за базовия си модел. Все пак Дъстър и Кашкай формират пазара за градски джипчета в България и дано H6 се намеси достойно догодина и то надявам се още преди лятото. Дано мениджърите направят добър анализ и да реализират перфектно този модел, който мисля има голям потенциал и бих си взел такъв!

За Steed Нямам мнение :)

Данните за H6 като цени съм ги видял в интернет на няколко места по чуждите сайтове... Официалната му премиера е била преди една седмица.

  • Upvote 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×