Jump to content

Снимки на Great Wall Hover H6 от Авто Салон София 2011

admin
 Share

Recommended Posts

Това е моя фаворит от представените модели! Лек, елегантен, модерен, фрашкан с екстри модел :) Колата на експото беше заключена, само снимки, без цени.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

3.jpg

• 2 months later...

Здравейте,

Нов съм във форума. Имам гоялм интерес към колите на Литекс Моторс. Все пак това е българско производство и свежи работни места и пари за България! Както и да е... много е изписано по темата.

И аз бях на автосалона преди време в София. Определено H6 ми се струва най-атрактивния модел за сега. Волекса е с много висока базова цена, поне спред мен, затова ще му е много трудно. Все пак е в сегмент, който и или за служебни коли, или за хора с ограничени финанси. Моето мнение е, че трябваше да слжат една абсолютно базова конфигурация без CD, без климатик и ел стъкла, но на цена примерно 9999 лева или 10 999 лева или най-много 11 999 лева! Скъп автомобил с екстри не е пробивен за твърде наситен сегмент и то в криза. Така смятам аз.

Затова взех да следя Hover-а. Той ми се струва доста по-атрактивен. И то по-точно бъдещия H6< който вече е на пазара в Китай. Много приятен градски SUV, немалък, неголям, според мен се хареса много на европееца! Най-приятно ме изненада цената - в Китай официално се продава базовия модел за 21 000 лева, а топ модела за 35 000 лева. Надявам се този път да влезнат ударно с подобни цени! Цена от около 25 000 лева за дизеловия вариант ще е трепач! Все пак Дъстър е около толкова... А това ми харесва повече и от Кашкай, който е по-скъп доста за базовия си модел. Все пак Дъстър и Кашкай формират пазара за градски джипчета в България и дано H6 се намеси достойно догодина и то надявам се още преди лятото. Дано мениджърите направят добър анализ и да реализират перфектно този модел, който мисля има голям потенциал и бих си взел такъв!

За Steed Нямам мнение :)

Данните за H6 като цени съм ги видял в интернет на няколко места по чуждите сайтове... Официалната му премиера е била преди една седмица.

• Upvote 1