Jump to content

Снимки на Great Wall Hover H6 от Авто Салон София 2011


admin
 Share

Recommended Posts

Това е моя фаворит от представените модели! Лек, елегантен, модерен, фрашкан с екстри модел :) Колата на експото беше заключена, само снимки, без цени.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

3.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Здравейте,

 

Нов съм във форума. Имам гоялм интерес към колите на Литекс Моторс. Все пак това е българско производство и свежи работни места и пари за България! Както и да е... много е изписано по темата.

И аз бях на автосалона преди време в София. Определено H6 ми се струва най-атрактивния модел за сега. Волекса е с много висока базова цена, поне спред мен, затова ще му е много трудно. Все пак е в сегмент, който и или за служебни коли, или за хора с ограничени финанси. Моето мнение е, че трябваше да слжат една абсолютно базова конфигурация без CD, без климатик и ел стъкла, но на цена примерно 9999 лева или 10 999 лева или най-много 11 999 лева! Скъп автомобил с екстри не е пробивен за твърде наситен сегмент и то в криза. Така смятам аз.

Затова взех да следя Hover-а. Той ми се струва доста по-атрактивен. И то по-точно бъдещия H6< който вече е на пазара в Китай. Много приятен градски SUV, немалък, неголям, според мен се хареса много на европееца! Най-приятно ме изненада цената - в Китай официално се продава базовия модел за 21 000 лева, а топ модела за 35 000 лева. Надявам се този път да влезнат ударно с подобни цени! Цена от около 25 000 лева за дизеловия вариант ще е трепач! Все пак Дъстър е около толкова... А това ми харесва повече и от Кашкай, който е по-скъп доста за базовия си модел. Все пак Дъстър и Кашкай формират пазара за градски джипчета в България и дано H6 се намеси достойно догодина и то надявам се още преди лятото. Дано мениджърите направят добър анализ и да реализират перфектно този модел, който мисля има голям потенциал и бих си взел такъв!

За Steed Нямам мнение :)

Данните за H6 като цени съм ги видял в интернет на няколко места по чуждите сайтове... Официалната му премиера е била преди една седмица.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...