amnesia Публикувано 31 Март, 2014 Share Публикувано 31 Март, 2014 Някои да си е купувал такова нещо http://prodavalnik.com/vetrobrani-za-great-wall-i39103629 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 1 Април, 2014 Share Отговорено 1 Април, 2014 Да. Аз съм си взимал ,само че няма за задните стъкла. Не съм ги взимал от продавалник но са същите като марка. Прилично стоят, от миналата година до сега не са мръднали (като матерял). Сложих ги обаче малко на бързо,абе претупах работата. Иначе слагам двойно лепящо на 3М по цялата дължина,че това което имат е само за фиксация ,а скобичките са недостатъчни за толкоз дълги ветробрани, като се вгледаш от близо са се смъкнали в предния край около 1мм и се вижда необработената част на ветробрана,ама трябва да се вгледаш от близо. На по малка кола като голф 4 ,дори и скоби не слагам седят перфектно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 1 Април, 2014 Share Отговорено 1 Април, 2014 Винаги съм се чудил каква е точно идеята- да караш на отворени стъкла ,или да намалят шума при голяма скорст при затворени стъкла.Иначе съм виждал коли на почиващи руснаци с ветробрани на всички врати и то на последен модел автомобили. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 1 Април, 2014 Share Отговорено 1 Април, 2014 Аз точно за това ги ползвам, като карам с до 90км/ч наистина не шуми и не духа като си отворил няколко сантипетра прозореца,а цирколацията на въздух се овличава драстично. Много ми е полезно най вече като съм сам, отварям ,и преден и заден прозорец (от дясната страна на водача,). Представи си началото на пролетта вън ,14-18градуса, а едно слънце което ти е напекло в колата около 30градуса. За кво да включваш климатик, а вентилатора не смогва, открехваш леко и се наслаждаваш на свежия бриз,бес досаден шум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kra_kamenov Отговорено 1 Април, 2014 Share Отговорено 1 Април, 2014 А за пикапа дали има такива ветробрани? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emolong Отговорено 10 Април, 2014 Share Отговорено 10 Април, 2014 Имам Steed и миналата година си купих и за четирите прозореца. Нямам забележки. По принцип за пикапа ветробраните се водят за Isuzu D-max. Около 80 лв. беше цената........ Офиса на фирмата е в локала преди Пирогов в посока Руски паметник. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterst Отговорено 10 Април, 2014 Share Отговорено 10 Април, 2014 http://www.kalocom.com/products/Vetrobrani_HEKO/47 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 10 Април, 2014 Share Отговорено 10 Април, 2014 Дайте една кола снимана с такива да видим дали е симпатична... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 11 Април, 2014 Share Отговорено 11 Април, 2014 Ето така изглеждат същите са имам ги на моя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 11 Април, 2014 Share Отговорено 11 Април, 2014 А отзад няма ли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 12 Април, 2014 Share Отговорено 12 Април, 2014 има и за заднте стъкла, но в Русия и Украйна. Пак там има и за предния капак. Поляците правят само за предните стъкла. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Весислав Кангов Отговорено 13 Април, 2014 Share Отговорено 13 Април, 2014 Фирмата в Украйна имали сайт за поръчки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 27 Април, 2014 Share Отговорено 27 Април, 2014 Фирмата в Украйна имали сайт за поръчки? За съжаление, не откривам сайта в момента. Като го изнамеря ще го споделя. Имаше доста интересни неща в няколко сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anton Отговорено 14 Февруари, 2016 Share Отговорено 14 Февруари, 2016 поръчах си от Митвас ветробрани за 60лв предни и задни и вече са монтирани перфектни са Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 17 Февруари, 2016 Share Отговорено 17 Февруари, 2016 поръчах си от Митвас ветробрани за 60лв предни и задни и вече са монтирани перфектни са А снимките къде са? Интересно ми е как изглеждат. Според мен с ветробрани на предните и на задните врати и по-добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anton Отговорено 21 Февруари, 2016 Share Отговорено 21 Февруари, 2016 ЕТО МАЛКО СНИМКИ 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 22 Февруари, 2016 Share Отговорено 22 Февруари, 2016 Благодаря! Наистина са много полезни ветробраните. А за предния капак мислил ли си да слагаш ( т.н. Мухобойка)? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anton Отговорено 26 Февруари, 2016 Share Отговорено 26 Февруари, 2016 Благодаря! Наистина са много полезни ветробраните. А за предния капак мислил ли си да слагаш ( т.н. Мухобойка)? НЕ чак толкова няма нужда имам малко идей ,но за съжаление пикапа е в гаранция ,само да мине гаранцията и ще го подобря 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts