kerenskimm Публикувано 22 Януари, 2014 Share Публикувано 22 Януари, 2014 Здравейте, колеги! Преди седмица ми се наложи да превозвам един сноуборд и за нещастие не разполагах с подходящ багажник, в следствие на което го сложих в купето и ми се изпонадраха няколко кори. Искам да ви попитам от каде е най-изгодно да се вземат според вас, някой дистрибутор, склада в брестовица или втора употреба? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 22 Януари, 2014 Share Отговорено 22 Януари, 2014 (Редактирано) От склада на Литекс моторс ме съмнява да може да се вземе каквото и да било. Принципно всички части в завода им са предназначение само и единствено за поточната им линия за сглобяване на автомобили. Не са предвидени за продажба на частни клиенти. Втора употреба почти съм убеден, че няма как да си намериш, защото автомобила се продава от няма и 3 години и го няма в моргите. Остава само варианта за покупка от оторизиран дилър. Има и други вариант - покупка от чужбина по интернет, но не се знае дали няма да е по-скъпо така, отколкото ако ги купиш от дилър в България. Редактирано 22 Януари, 2014 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 22 Януари, 2014 Share Отговорено 22 Януари, 2014 Дали е възможно да има съвпадащи елементи от интериора на Тойота Ярис? Не съм сигурен, може и да глупаво това, но след като има доста сходства може и да стане нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyko23 Отговорено 23 Януари, 2014 Share Отговорено 23 Януари, 2014 В Брестовица части за Волекс, не знам дали има, но със сигурност продават много хубаво грозде... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 23 Януари, 2014 Share Отговорено 23 Януари, 2014 Здравейте колега. Мисля, че видях няколко пострадали волекса в карс бг, които се продаваха начасти,така че провери там. Пардон, било е в кар маркет. Автомобилите са в Пловдив. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fenbg Отговорено 10 Януари, 2017 Share Отговорено 10 Януари, 2017 Здравейте, реших да пиша в тази тема, за да не отварям друга нова. Собственик съм на Волекс Ц10 и днес ми изгоря лампата на плафона за четене. Отваряйки книжката на автомобила установих, че само за този плафон за четене, както и за плафона за осветление в купето не е описано как се сменя крушката. Въпроса ми е някой от Вас може ли да ми помогне с отговор къде точно да натисна прозрачният плексиглас така, че да го извадя жив без да го счупя. Ще съм Ви много благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 5 Юни, 2017 Share Отговорено 5 Юни, 2017 Здравейте, някой знае ли какви са спецификациите на предните накладки за Voleex C10 и дали съвпадат с някоя от модификациите на Toyota Yaris? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinvolexc10 Отговорено 5 Октомври, 2019 Share Отговорено 5 Октомври, 2019 Здраво јас сум од македонија сакам да прашам каде можам да најдам фар лев за волех с10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinvolexc10 Отговорено 9 Октомври, 2019 Share Отговорено 9 Октомври, 2019 За волех с10 и волех с20р дали се исти предните фарови? Стакла Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trendy13 Отговорено 4 Август Share Отговорено 4 Август Здравейте, търся вежди за задни калници за C10, някаква идея откъде? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts