kocetog Отговорено 16 Януари, 2020 Share Отговорено 16 Януари, 2020 Здравейте колеги имам за продажба теглич Hover H5 , Hover H3 и Hover H6 ! Тел.за контакти-0879049100 ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 16 Януари, 2020 Share Отговорено 16 Януари, 2020 Пари? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 20 Януари, 2020 Share Отговорено 20 Януари, 2020 освен пари.... и снимки... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 21 Януари, 2020 Share Отговорено 21 Януари, 2020 Здравейте, Вече имам теглич, за 270 лв. със сертификат от Пловдив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 21 Януари, 2020 Share Отговорено 21 Януари, 2020 Гледайте да е със сваляема глава , че иначе ще ги разглобявате из Европа/предполагам скоро и у нас/ ако няма нещо закачено за тях , а за глобите да не говорим. Съвет с който не е задължително да се съобразявате или пък да става повод за полемика тук! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 21 Януари, 2020 Share Отговорено 21 Януари, 2020 300лв за теглич, при положение че има за по 75лв от други джипове и трябва 1 ден работа с телоподаващото и бормашината... На мен не ми се дават. Иначе е готино да е болт он Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 21 Януари, 2020 Share Отговорено 21 Януари, 2020 Преди 6 часа, Krasimir Balabanov написа: Здравейте, Вече имам теглич, за 270 лв. със сертификат от Пловдив Колега дай координати откъде в Пловдив. Както и това цена с монтаж ли е, или си го монтираш сам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 22 Януари, 2020 Share Отговорено 22 Януари, 2020 (Редактирано) Ето една добра основа за направа на автоматичен теглич за нулеви пари. https://www.olx.bg/ad/teglich-opel-omega-sedan-CID360-ID7Ze5m.html За любителите на "направи си сам" естествено. Линка не работи защото теглича днес е продаден. Някой се е усетил и го е грабнал. Редактирано 22 Януари, 2020 от Krasimirr 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts