tishkov86 0 Posted October 23, 2013 здравейте, когато пусна да обдухва предното и страничните стъкла, тези отдясно(на пасажера) изобщо не се обдухват, трябва да пусна на макс че съвсем малка струя въздух да излиза от цялата дясна част на колата. ходих на сервиз , казаха ми че са разглобили всичко и са видели че било заводски недоизмислено и при всички е така. искам да знам вярно ли е това и съответно има ли оправия . ховър 5 е колата 2012 . мерси Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niki-25 44 Posted October 24, 2013 Колега не би трябвало да е така фабрично,ходи в друг сервиз ако си от София,аз съм с по стария модел,но при мен го няма този проблем,принципно там от дясно трябва да работят клапите за разпределяне на въздуха.Съвет ходи пак в сервиза и им кажи че не можеш да караш така и да ти го оправят, а ако не го оправят пусни оплакване до Литекс Моторс. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nmnikolov 48 Posted October 25, 2013 И при Волекса страничните духат доста по-слабо от централните. Quote Share this post Link to post Share on other sites