ЯворМитев Публикувано 4 Август, 2013 Share Публикувано 4 Август, 2013 Колеги, помагайте... до 14.08. трябва да съм монтирал багажник на покрива. Намерих кутия, но тези напречни и надлъжни греди малко ме притесняват. Надлъжните как се монтират, по скоро къде се захващат. Някакви идеи.....и въобще нещо фабрично има ли. Благодаря предварително. Явор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 5 Август, 2013 Share Отговорено 5 Август, 2013 В Митвас ми предлагаха нещо преди години като бях питал, но не знам дали е фабрично. По-скоро е от универсалните. Би трябвало да можеш да сложиш каквито искаш греди без да пада гаранцията, но те съветвам да звъннеш и питаш. Ще ми е интересно как ще се държи Волекса с тази кутия горе. Колко литра е тази, която си намерил? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 5 Август, 2013 Автор Share Отговорено 5 Август, 2013 Ето този смятам да купя....300 литра: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kisolre Отговорено 23 Август, 2013 Share Отговорено 23 Август, 2013 какво стана с багажника? как го закрепваш на покрива? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 26 Август, 2013 Автор Share Отговорено 26 Август, 2013 Нищо не стана...отказахме се. Решихме че няма смисъл да даваме толкова пари, още повече че до края на годината така или иначе ще се вземе нещо по-голямо, а тогава багажника ще се обезмисли. Освен това малко скъпичко идва, аз не очаквах. Мислех, че ще се разминем с 200-300 лева. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kisolre Отговорено 30 Август, 2013 Share Отговорено 30 Август, 2013 Ще може ли малко подробности какви са били вариантите? За някой може и да има смисъл... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts