Marto VM Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 (edited) Здравейте! Предполагам за повечето от вас ще е интересно да видят първият образец от поколение 6 на модела Стийд, който влиза в производство в Китай първо тримесечие на 2014г. По-дълъг е от сегашния с 30см, което го прави по-голям от последния форд рейнджър, да речем. Edited June 25, 2013 by Marto VM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maersk Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Честно казано не ми харесва фацата.Но вътре е добре. Да речем на екстериор като сегашния с интериор на този би било доста сполочлива комбинация. И все пак въпрос на личен избор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feikot Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Тъкмо обратното е за мен пък.Този вид е доста по-агресивен,по-големи арки,въздуховоди,броня,решетка....Много добре изглежда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP1 Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 И мен ме кефи предницата ми прилича на тази на Н7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts