valery Публикувано 30 Април, 2013 Share Публикувано 30 Април, 2013 Здравейте колеги, Сменях масло скоро и разбрах че за волекс има 2 кампании в момента. Едната е за смяна на някакъв болт под кормилната уредба. Другата се отнася за снопа кабели който върви към фаровете, трябвало да се премести. Освен това видях че на сайта на Great Wall за Волекс са писали че има пепелници отпред и отзад. Къде са тия пепелници отзад ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 30 Април, 2013 Share Отговорено 30 Април, 2013 А твоята кола минаха ли я по двете кампании или само разбра за тях? Аз нищо не знам и предполагам, че звънят избирателно на хора. При мен като похлопваше преди време ми казаха, че са "завили един болт на кормилната у-ба". Може и за него да става дума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 1 Май, 2013 Автор Share Отговорено 1 Май, 2013 Разбрах го съвсем случайно. Не звънят лично, когато докарат колата за смяна на масло тогава правят и кампаниите. Не били спешни проблемите. Моята мина само за кабелите на фаровете, нямаха болтове за другата. Др седмица ще я карам отново. Напълно е възможно и за него да става въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ЯворМитев Отговорено 5 Май, 2013 Share Отговорено 5 Май, 2013 Аз скоро сменях маслата.....преди седмица. Нищо не ми казаха че трябва да се прави, не казаха че са и правили нещо по-различно от филтрите и маслата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 5 Май, 2013 Автор Share Отговорено 5 Май, 2013 (Редактирано) Ест. това не е за всички произведени коли. Проверяват ВИН в няква програмка. Редактирано 5 Май, 2013 от valery Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts