Stanimir 88 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Здравейте, някой може ли да ми каже какво значи това height sensor voltage for switch time calculation! Изписва ми го при тест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniatanasov Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Хъх, нямам идея, опитах да потърся в нета ама нищо. 🤔 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaMyPau Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 (edited) На 6.06.2022 г. at 17:23, Stanimir 88 написа: Здравейте, някой може ли да ми каже какво значи това height sensor voltage for switch time calculation! Изписва ми го при тест Предполагам тестера ти нещо не е наред или не е настроен. Пробвай с друг. п.п. И предполагам надписа е бил HIGH VOLTAGE а не HEIGHT VOLTAGE. Другия вариант е по-лош и е свързан с правилна диагностика от техник който знае за какво иде реч. Може и да е от настройка на датчика на коляновия вал който подава инфо на модула за управление на запалването. Напиши в гугъл "high sensor voltage for switch time calculation" Има и други хора минали по тоя път. Edited June 10, 2022 by CaMyPau 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanimir 88 Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 На 11.06.2022 г. at 0:55, CaMyPau написа: Предполагам тестера ти нещо не е наред или не е настроен. Пробвай с друг. п.п. И предполагам надписа е бил HIGH VOLTAGE а не HEIGHT VOLTAGE. Другия вариант е по-лош и е свързан с правилна диагностика от техник който знае за какво иде реч. Може и да е от настройка на датчика на коляновия вал който подава инфо на модула за управление на запалването. Напиши в гугъл "high sensor voltage for switch time calculation" Има и други хора минали по тоя път. Благодаря колега! Ще гледам какво ще правя, че в Стара Загора никой не иска да се занимава с нашите коли! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts