Niki.A. Публикувано 26 Май, 2012 Share Публикувано 26 Май, 2012 (Редактирано) Ето и още един параметър на джантите ,ако може така да се нарече ..... цвета които може да промени как изглежда самата джанта!! Тъи като ме затруднява до момента да си внеса джантите които харесвам от Русия,защото в БГ ги няма. Ето какво предприех!! Малко снимки за случилото се, на някои ще им хареса на други не, но след толко рисунки и скици нищо не се въръзваше с вдлъбнатината на спицата ,поне според мен. Ето снимки на оригиналните джанти свалени за подготовка!!! А ето и снимки какво им причиних!!! снимки от барокамерата ми :D И финала,които на мен ми допада!!! Редактирано 26 Май, 2012 от Niki.A. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 26 Май, 2012 Share Отговорено 26 Май, 2012 Евала, колега, отделих мнението ти в нова тема. Резултата много ми хареса - още като видях вчера снимката на колата в подписа ти и ми се прииска да попитам какви са, от къде са! Колата ми напомня на "спортния" модел Hover H5, който показаха на авто изложението лятото на 2011 в София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rtasev Отговорено 26 Май, 2012 Share Отговорено 26 Май, 2012 Браво, мноого добре изглежда! Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts