gwfan Отговорено 25 Април, 2012 Share Отговорено 25 Април, 2012 Ако аз бях в позиция да избирам двигател, щях да избера 1.5 ... или всичко което е максимално близо до 101 кс без да ги надвишава (с цел по-малък данък), с максимално голям въртящ момент при колкото се може по-ниски обороти. "Малките " моторчета са добри, но въртящият им момент не винаги е достатъчен за по-интензивни маневри, и се постига при доста по-големи обороти на мотора. А това води до по-голям шум и до по-голям разход. Така че ако имам избор, и разликата в цената не е голяма ще си взема по-големия мотор. Той може да върви и леко и икономично като малкия, но може и по-така ... ако се налага. А малкия не може. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 25 Април, 2012 Share Отговорено 25 Април, 2012 Дискусията започва да отива в посока все по-далечна от въпроса в темата. Бих помолил ако ще дискутирате дали ще има 1.3 двигател и детайли около него, да се пусне отделна тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ltr92 Отговорено 26 Април, 2012 Share Отговорено 26 Април, 2012 (Редактирано) Няма да се монтират по малки двигатели за сега скоро ще влезат в производство C20, C30 и Steed . Редактирано 26 Април, 2012 от ltp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts