lakatnika Публикувано 31 Октомври, 2020 Share Публикувано 31 Октомври, 2020 Привет колеги. Какво е устройството на клаксона на волана? Имам 2 копчета на волана, преди свиреше отвреме навреме (когато волана е в определено положение),сега отказа. На бащата на Витарата и там свири чат пат (когато е навит на някъде си). Някой нещо да знае? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 31 Октомври, 2020 Share Отговорено 31 Октомври, 2020 Лентовия кабел който е във волана,ти прекъсва,полека лека ще започнат да отказват и другите опции които се управляват от волана. Замяна с нов,това е решението,не подлежи на ремонт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 31 Октомври, 2020 Автор Share Отговорено 31 Октомври, 2020 Оффф, лентов кабел ли?(еей където е сложен такъв,само ядове),ми то друго на волана май нямам...лостчетата отляво и дясно нямат общо нали?. А дали би могло някак да се изкара на бутонче отстрани (тромба,акку.,бутон) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 5 Ноември, 2020 Share Отговорено 5 Ноември, 2020 Нямаш ли на волана управление на радиото? Ако имаш само клаксон,е възможно да се пригоди. Ами и контакта на клаксона трябва да е пак под ербега.Вероятно знаеш как да работиш с ербега така че да не се взривиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 12 Ноември, 2020 Автор Share Отговорено 12 Ноември, 2020 На 5.11.2020 г. at 23:24, zhelev_48 написа: Нямаш ли на волана управление на радиото? Ако имаш само клаксон,е възможно да се пригоди. Ами и контакта на клаксона трябва да е пак под ербега.Вероятно знаеш как да работиш с ербега така че да не се взривиш. ...аз съм малко по тежък случай колега. със истински Китаец съм,вече разглобих волана извадих кут.с лентовия кабел и сега я карам без него...оказа се пречупен на две. Ще го запоявам,с 3 писти е (2 за ербега и една за клаксона),друго нямам. за ербега-само откачих акумулатора,и тогава му изкл. буксата (но май и кабелите му бяха пречупени...преди това...), друго не знам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 12 Ноември, 2020 Share Отговорено 12 Ноември, 2020 Незнам колко ще е сполучлива спойката. Там пак ще се пречупи..Играли сме я тази игра,спойките ги направи много опитен електрончик,нооо времянка. Дерзай и ни дръж в течение на ремонта и последващата експлоапация. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts