Jump to content

Трагедията в село Бисер - нека помогнем


admin
 Share

Recommended Posts

Всеки от нас знае какво се случва в с. Бисер и в каква безизходица са хората. Нека помогнем с каквото можем, защото никой не е застрахован от природните бедствия. Най-тривиалния и може би един от най-ефективните начини да помогнем е с дарение на българския червен кръст - 5, 10, 20, 50, който колкото може. В крайна сметка авто-форум сме, за повечето от нас автомобила е достъпен лукс, така че едни 20лв ще са едни моментално забравени пари. Но ако се съберем повече, за тези хора, които в момента са останали без нищичко, сумата ще помогне по-бързо да си стъпят на краката. Начините за дарения се виждат тук:

 

http://www.redcross.bg/

 

Другото, което можем да направим, дори да не можем да отделим малко пари е да дарим дрехи, завивки (одеяла и чаршафи, които са ни излишни). Сега разбрах от колегата bgg71, който възнамерява да дари такива в района на Айтос и може да разясни малко повече къде/как се събират. Ще погледна в София какво можем да направим, къде могат да се дадат тези дрехи, така че хем да освободим гардеробите си от неща, които едва ли ще ползваме, хем да помогнем на хора, които просто в момента нямат друго. Тук всичко опира просто до елементарното желание да положим усилие да помогнем.

 

Това е, ако някой може да се информира как по-точно да помогнем (в момента съм на работа и ми е трудно), както от района на София, така и от всяка друга точка в България, нека го направи!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Направено. Дарено. Мисля че с СМС е най-подходящия начин, но всеки да помага както и с каквото може хората много са го закъсали а смотаната ни държава я няма никаква.

Link to comment
Share on other sites

Направено. Дарено. Мисля че с СМС е най-подходящия начин, но всеки да помага както и с каквото може хората много са го закъсали а смотаната ни държава я няма никаква.

 

Да хората много са го закъсали! Нека всеки помага с каквото може, а даржавата ни се справя чудесно предвид екстремните метериологични условия!

Държавата ни си има много добри страни.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...