Marto VM Публикувано 7 Февруари, 2012 Share Публикувано 7 Февруари, 2012 Здравейте, колеги и приятели! С някои от вас се знаем, а с други може би тепърва предстои да се запознаем! Казвам се Мартин Николаев, и съм дилър в представителството на Грейт Уол за Варна. С удоволствие установих, че наши клиенти вече имат регистрация тук Ще се радвам да отговоря на всякакви въпроси и запитвания, свързани с нашите автомобили! Пожелавам на всички притежатели на Грейт Уол безаварийно шофиране и само положителни емоции зад волана! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kanchev65 Отговорено 7 Август, 2013 Share Отговорено 7 Август, 2013 С какви гуми се предлага автомобила, летни или зимни? Зависи ли това от сезона, в който се купува и ако е така, от кога започва продажбата на автомобили със зимни гуми? Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 21 Август, 2013 Автор Share Отговорено 21 Август, 2013 Към момента всички бройки от модела Voleex C10 са с летни гуми, а моделите Steed 5 и Hover H5 са с гуми M+S, тоест, всесезонни. Поне досега винаги е било по този начин. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 Марто, аз вече съм собственик на GW, но мога да похваля сервиза ви. До този момент съм с две посещения и отлични впечатления! Надявам се да е така и занапред. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 6 Октомври, 2014 Share Отговорено 6 Октомври, 2014 Марто един смислен въпрос- сервиза на Литекс ли е или на франчайзинг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 8 Октомври, 2014 Share Отговорено 8 Октомври, 2014 Нито е на Литекс, нито е франчайзинг. Варна Моторс е оторизиран сервиз за Great Wall, както например е Митвас (в София). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 9 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 9 Октомври, 2014 Точно така, admin, като мога да допълня, че покриваме и регионите Добрич и Шумен. Благодаря за добрите отзиви, стараем се клиентите да са доволни от обслужването и автомобилите си! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JI_GIT Отговорено 9 Октомври, 2014 Share Отговорено 9 Октомври, 2014 (Редактирано) Малко е заблуждаващо Видев. Това, което виждаш на снимките е шоурума, който е в една сграда със Субару. Сервиза е друго нещо - той е в една сграда със сервиза на Мазда. Двигателя на нашите машинки пък е Митсубиши. Абе... какво да ти кажа, тичкаме си по японците . Една забележка Марто! Прекарайте на Любо един стационарен телефон, че няма връзка, като се навре там под земята. Като партизанин в землянка е. Днес си взех вола и утре ще го оглеждам как сте го направили. На пръв поглед супер, но нямах много време за щателен оглед. Живи и здрави и все така! ПП: това беше трето посещение и впечатленията са все така отлични! Редактирано 9 Октомври, 2014 от JI_GIT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 10 Октомври, 2014 Автор Share Отговорено 10 Октомври, 2014 това с мобилния наистина е проблем, и с Виваком имаме много сериозни разговори по темата, както и обещания съответно, та се надявам наистина в кратък срок да оправят нещата, доколкото знам и клетка има поставена нова, така, че има развитие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan ivanov Отговорено 24 Ноември, 2019 Share Отговорено 24 Ноември, 2019 На 10.10.2014 г. at 15:03, Marto VM написа: Здравейте имам нужда от модул за Ел стъкло от шофьорската страна и цена ме интересува Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts