Кизин 1 Публикувано 29 Юли, 2020 Share Публикувано 29 Юли, 2020 Колеги, здравейте! Преди месец, стрелката за горивото на таблото спря да отчита, стои забита на дъното и не помръдва колкото и бензин да наливам. Първоначално реших, че е от поплавъка, смених го, но промяна няма. Сега предполагам, че може да е слаба ел връзка в таблото, тъй като и част от лед осветлението му от време на време премигва и гасне за кратко. Мисля да разглобя таблото, но като гледам каква пластмаса е, се чудя дали ще мога да го събера в същия вид. Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Има ли тънкости при отварянето на таблото, на щипки ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CaMyPau Отговорено 3 Август, 2020 Share Отговорено 3 Август, 2020 На 30.07.2020 г. at 2:03, Кизин 1 написа: Колеги, здравейте! Преди месец, стрелката за горивото на таблото спря да отчита, стои забита на дъното и не помръдва колкото и бензин да наливам. Първоначално реших, че е от поплавъка, смених го, но промяна няма. Сега предполагам, че може да е слаба ел връзка в таблото, тъй като и част от лед осветлението му от време на време премигва и гасне за кратко. Мисля да разглобя таблото, но като гледам каква пластмаса е, се чудя дали ще мога да го събера в същия вид. Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Има ли тънкости при отварянето на таблото, на щипки ли е? При мен беше лоша връзка в буксата над резервоара. Отворих, почистих, малко контактна смазка и няма проблем.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кизин 1 Отговорено 9 Август, 2020 Автор Share Отговорено 9 Август, 2020 On 8/3/2020 at 5:48 PM, CaMyPau said: При мен беше лоша връзка в буксата над резервоара. Отворих, почистих, малко контактна смазка и няма проблем.. Това е за предпочитане пред отваряне на таблото 😁 Ще опитам. Благодаря! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 12 Ноември, 2020 Share Отговорено 12 Ноември, 2020 На 10.08.2020 г. at 1:39, Кизин 1 написа: Това е за предпочитане пред отваряне на таблото 😁 Ще опитам. Благодаря! Колега, има ли развитие... за поплавъка??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кизин 1 Отговорено 26 Декември, 2020 Автор Share Отговорено 26 Декември, 2020 За съжаление, не. Спуснах резервоара и почистих връзките, но ефект няма. Мисля, че ще се окаже от таблото, но не ми е останало време да го отворя, че там ще е доста пипкава работа. Не се сещам какво друго може да е... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts