Jump to content

Проблем със стрелката на горивото при Hover 5

Кизин 1
 Share

Recommended Posts

Колеги, здравейте!

Преди месец, стрелката за горивото на таблото спря да отчита, стои забита на дъното и не помръдва колкото и бензин да наливам. Първоначално реших, че е от поплавъка, смених го, но промяна няма. Сега предполагам, че може да е слаба ел връзка в таблото, тъй като и част от лед осветлението му от време на време премигва и гасне за кратко. Мисля да разглобя таблото, но като гледам каква пластмаса е, се чудя дали ще мога да го събера в същия вид. 

Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Има ли тънкости при отварянето на таблото, на щипки ли е? 

На 30.07.2020 г. at 2:03, Кизин 1 написа:

Колеги, здравейте!

Преди месец, стрелката за горивото на таблото спря да отчита, стои забита на дъното и не помръдва колкото и бензин да наливам. Първоначално реших, че е от поплавъка, смених го, но промяна няма. Сега предполагам, че може да е слаба ел връзка в таблото, тъй като и част от лед осветлението му от време на време премигва и гасне за кратко. Мисля да разглобя таблото, но като гледам каква пластмаса е, се чудя дали ще мога да го събера в същия вид. 

Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем? Има ли тънкости при отварянето на таблото, на щипки ли е? 

При мен беше лоша връзка в буксата над резервоара. Отворих, почистих, малко контактна смазка и няма проблем..

On 8/3/2020 at 5:48 PM, CaMyPau said:

При мен беше лоша връзка в буксата над резервоара. Отворих, почистих, малко контактна смазка и няма проблем..

Това е за предпочитане пред отваряне на таблото 😁 Ще опитам. Благодаря! 

• Like 1

• 3 months later...
На 10.08.2020 г. at 1:39, Кизин 1 написа:

Това е за предпочитане пред отваряне на таблото 😁 Ще опитам. Благодаря! 

Колега, има ли развитие... за поплавъка???

• 1 month later...

За съжаление, не. Спуснах резервоара и почистих връзките, но ефект няма. Мисля, че ще се окаже от таблото, но не ми е останало време да го отворя, че там ще е доста пипкава работа. Не се сещам какво друго може да е...